Mann (44) anmelder Ekebergparken

- Det at man kan dra og «spise det du orker for 299,-» hos Egons på Sæter, for så å rusle bort på Ekeberg for å se på statuer, er en kjempeidé.

UPOPULÆR PARK: Bård Tufte Johansen lot seg imponere, men hunden hans var ikke like fornøyd over det han så i Ekebergparken. Foto: Bård Tufte Johansen
UPOPULÆR PARK: Bård Tufte Johansen lot seg imponere, men hunden hans var ikke like fornøyd over det han så i Ekebergparken. Foto: Bård Tufte Johansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

La det være sagt, jeg er i utgangspunktet positiv til skulpturparken. Det at man kan dra og «spise det du orker for 299,-» hos Egons på Sæter, for så å rusle bort på Ekeberg for å se på statuer, er en kjempeidé. Det foreligger også planer om taubane fra Egons i sentrum, og opp til statuene. Da tenkes det både stort og riktig.    

Jeg har lenge hatt sansen for Christian Ringnes. En mann som klarer å samle flere tusen småflasker, for så å lage museum av flaskene, fortjener respekt. Jeg vet selv hvor vanskelig det er å samle.

For noen år siden bestemte jeg meg for å samle «I LOVE kommuner og mellomstore byer-krus», med et ambisiøst mål om å åpne et «I LOVE kommuner og mellomstore byer-museum».

Jeg klarte bare å samle tre krus - I LOVE Holmestrand, Fitjar og Aurskog-Høland. 

Ringnes er, i tillegg til småflasker, opptatt av kvinner. Han liker at kunsten hyller kvinnen. Den type Kvinne med stor K som ikke har noe i mot et klaps på rumpa. Han er ikke så begeistra for kvinner med liten k, og det er jo en ærlig sak. Jeg har også lest at han, som eneste mann, holder en årlig middag for «sterke norske kvinner». Damene får alt gratis, og de elsker å bli dyrket som de gudinnene de er.  

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer