Mann (44) kan bli årets komiker

Bård Tufte Johansen er trippelnominert til Komiprisen.

NOMINERT:  Bård Tufte Johansen er nominert i tre kategorier til Komiprisen 2014. Det siste tida gjort stor suksess med forestillingen "Mann (44)".   Foto: Siv Johanne Seglem / Dagbladet
NOMINERT: Bård Tufte Johansen er nominert i tre kategorier til Komiprisen 2014. Det siste tida gjort stor suksess med forestillingen "Mann (44)". Foto: Siv Johanne Seglem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Bård Tufte Johansen, nå 45, har den siste tida gjort stor suksess med forestillingen «Mann (44)» det siste året. Det har vært ekstraforestillinger, og nå kan han også innkassere enda mer heder og ære.

Johansen er nemlig nominert i hele tre kategorier til årets Komiprisen, som går av stabelen lørdag 6. september på  Chateu Neuf i Oslo.

Tre kategorier Johansen er nominert i kategoriene årets mannlige scenekomiker, årets morsomste (Publikumsprisen) og årets stand-up komiker.

Lene Kongsvik Johansen har også klart knuststykket å bli nominert i tre kategorier, og hun kjemper om titlene i kategoriene årets kvinnelige TV-komiker, årets morsomste (Publikumsprisen) og årets TV-produksjon med «Costa del Kongsvik».

- Det har vært et jubelår for norsk humor både på scenen og på skjermen, så bare det å bli nominert er en bragd i seg selv, sier prosjektleder for Komiprisen, Christian Finnskog i en pressemelding.

Nominert programleder NRK har delt ut Komiprisen 14 år på rad, og det er Vidar Magnussen som skal lede programmet. Det siste året har vi blant annet sett ham i «Side om side» og «Underholdningsavdelingen» på NRK.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer