Mann (44) kan bli årets komiker

Bård Tufte Johansen er trippelnominert til Komiprisen.

NOMINERT:  Bård Tufte Johansen er nominert i tre kategorier til Komiprisen 2014. Det siste tida gjort stor suksess med forestillingen "Mann (44)".   Foto: Siv Johanne Seglem / Dagbladet
NOMINERT: Bård Tufte Johansen er nominert i tre kategorier til Komiprisen 2014. Det siste tida gjort stor suksess med forestillingen "Mann (44)". Foto: Siv Johanne Seglem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Bård Tufte Johansen, nå 45, har den siste tida gjort stor suksess med forestillingen «Mann (44)» det siste året. Det har vært ekstraforestillinger, og nå kan han også innkassere enda mer heder og ære.

Johansen er nemlig nominert i hele tre kategorier til årets Komiprisen, som går av stabelen lørdag 6. september på  Chateu Neuf i Oslo.

Tre kategorier Johansen er nominert i kategoriene årets mannlige scenekomiker, årets morsomste (Publikumsprisen) og årets stand-up komiker.

Lene Kongsvik Johansen har også klart knuststykket å bli nominert i tre kategorier, og hun kjemper om titlene i kategoriene årets kvinnelige TV-komiker, årets morsomste (Publikumsprisen) og årets TV-produksjon med «Costa del Kongsvik».

- Det har vært et jubelår for norsk humor både på scenen og på skjermen, så bare det å bli nominert er en bragd i seg selv, sier prosjektleder for Komiprisen, Christian Finnskog i en pressemelding.

Nominert programleder NRK har delt ut Komiprisen 14 år på rad, og det er Vidar Magnussen som skal lede programmet. Det siste året har vi blant annet sett ham i «Side om side» og «Underholdningsavdelingen» på NRK.

Programlederen er også nominert i kategorien årets mannlige scenekomiker.

- Det er kjempestas å ha blitt spurt om å lede selveste Komiprisen. Og så på Chateau Neuf av alle steder. Norges fineste Neuf. Det finnes jo ingenting gøyere enn å dele ut ting til folk, sier Magnussen.
 

Her er alle nominerte til årets Kompipris 2014:
Årets sceneforestilling:
En får væra som en er — en Ole Ivars musikal
Hei... Jeg trenger litt hjelp her, jeg...
Shockheaded Peter

Årets mannlige scenekomiker:
Ingar Helge Gimle
Bård Tufte Johansen
Vidar Magnussen

Årets kvinnelige scenekomiker:
Hilde Louise Asbjørnsen
Linn Skåber
Henriette Steenstrup

Årets TV-produksjon:
Costa del Kongsvik
Helt perfekt
Side om side

Årets mannlige TV-komiker:
John Brungot
Erik Solbakken
Bjarte Tjøstheim
Bård Ylvisåker

Årets kvinnelige TV-komiker:
Ine Jansen
Lene Kongsvik Johansen
Henriette Steenstrup
Pernille Sørensen

Årets stand-up komiker:
Jonas Kinge Bergland
Bård Tufte Johansen
Dora Thorhallsdottir

Årets gjennombrudd:
Magnus Devold
Abubakar Hussain
Lena Bakken Høyem

Årets morsomste (Publikumsprisen):
John Brungot
Thomas Giertsen
Bård Tufte Johansen
Lene Kongsvik
Pernille Sørensen
Bjarte Tjøstheim

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer