PØLSEFINGRE: Tom Green lagde «Freddy Got Fingered» i 2002, og fikk massiv kjeft blant annet for denne absurde scenen. Kanskje det var den som gjorde at James Meyers glemte å levere filmen tilbake. Foto: 20th Century Fox
PØLSEFINGRE: Tom Green lagde «Freddy Got Fingered» i 2002, og fikk massiv kjeft blant annet for denne absurde scenen. Kanskje det var den som gjorde at James Meyers glemte å levere filmen tilbake. Foto: 20th Century FoxVis mer

Mann arrestert for å ikke ha levert tilbake VHS-film leid i 2002

Lånte «Freddy Got Fingered» for fjorten år siden.

(Dagbladet): I videosjappas glansdager var det nok mang en filmfantast som måtte betale for litt overleie en gang eller to.

Men vi kan alle ta oss ei bolle sammenlignet med amerikaneren James Meyers fra Concord i North Carolina.

Ifølge den lokale tv-kanalen WCSO ble Meyers onsdag stoppet av politiet for et ødelagt baklys på bilen. Da politiet kjørte mannens ID gjennom systemet, viste det seg at han var etterlyst for en forseelse fra fjorten år siden.

Han hadde nemlig ikke levert tilbake filmen «Freddy Got Fingered» fra 2002, som han lånte hos den nå nedlagte J&Js Video i Kannapolis.

«Freddy Got Fingered» er viden kjent som en real kalkun av en film - eventuelt kultfilm - med komiker Tom Green på både regi og hovedrolle.

Ifølge New York Daily News er det å ikke levere tilbake lånt materiale en forseelse som kan straffes med bøter opp til 200 dollar i North Carolina.

Nå skal Meyers svare for sine synder i retten den 27. april - noe han er smått kritisk til.

- Jeg synes ikke de fokuserer på de lovbruddene de bør fokusere på, sier han til WCSO.

Men selv om lovens lange arm er usamarbeidsvillig, strekker Tom Green nå ut en hjelpende hånd.

- Hvis det bare er 200 dollar vil jeg selvfølgelig betale det for ham. Av prinsipp, sier han til New York Daily News.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram