Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Mann nok til å binde henne fast?

Angelina går for SM-sex.

- SM-sex kan lett bli tolket som vold. I virkeligheten handler det om tillit. Jeg liker å pushe grensene sammen med en annen person, både emosjonelt og seksuelt. Det er da jeg føler meg mest sexy, har den frittalende Hollywood-yndlingen Angelina Jolie fortalt i et åpenhjertet intervju med det amerikanske bladet Allure.

Den 29-år gamle skuespillerinnen har fortsatt til gode å møte en mann hun stoler nok på til å la seg binde fast under sexakten, men hun venter mer enn gjerne på han.

- Jeg har aldri blitt bundet fast. Og jeg har på følelsen at den personen som kommer til å gjøre det, vil være «the one», avslørte hun.

Skjønnheten har flere ganger tidligere fortalt om sine to elskere, hvis identitet hun holder hemmelig. Hun velger konsekvent å omtale dem som sine «profesjonelle venner».

Brunetten har vært gift to ganger tidligere. Førstemann ut var den britiske skuespilleren Jonny Lee Miller i 1996. Ektemann nummer to var den rebelske skuespilleren og regissøren Billy Bob Thornton.

Hollywood-paret elsket å sjokkere det godt vante verdenspublikumet med detaljrike beskrivelser av sitt ville, utagerende sexliv. Ekteskapet havarerte i fjor, angivelig på grunn av Thorntons hang til unge piker og alkohol.

Han skal i ettertid ha uttalt at han følte seg underlegen i forholdet. Ekskona var rett og slett var «for pen, for smart og hadde for mye integritet».

Integritet skal også være grunnen til at Angelina kategorisk avviser alle ryktene om hennes påståtte forhold til Brad Pitt.

- Jeg ville aldri hatt sex med en gift mann. Jeg har nok elskere, så jeg trenger ikke Brad.

<B>FRA DE GAMLE, VILLE DAGENE: Her er Angelina avbildet sammen med sin eksmann Billy Bob Thornton. Paret var gift i tre år, men ekteskapet ble avsluttet i 2003.
<B>MORSROLLEN VIKTIGST:</B> Angelina planlegger å adoptere en syv måneder gammel baby fra et russisk barnehjem i Moskva. Fra før har hun sønnen Maddox på tre år (bildet) fra Kambodsja.
<B>NUMMER EN: Magasinet <a href=http://www.esquire.com/>Esquire</A> kåret Angelina til klodens mest sexy kvinne. Ingen over, ingen ved siden av.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media