Mann straffes for grove trusler mot Marie Simonsen

Straffes for sjikanerende e-post.

MOTTAR TRUSLER:  Tidligere politisk redaktør og mangeårig kommentator i Dagbladet Marie Simonsen, mottar ofte trusler fra lesere. Nå anmelder hun og Dagbladet avsenderne hyppigere enn før. Nå straffes en Bodø-mann for å ha sendt en grovt sjikanerende mail til Simonsen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
MOTTAR TRUSLER: Tidligere politisk redaktør og mangeårig kommentator i Dagbladet Marie Simonsen, mottar ofte trusler fra lesere. Nå anmelder hun og Dagbladet avsenderne hyppigere enn før. Nå straffes en Bodø-mann for å ha sendt en grovt sjikanerende mail til Simonsen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Salten tingrett har vedtatt at en mann i 60-årene straffes med 15 000 kroner i bot, eller 30 dagers fengsel for å ha truet Dagblad-kommentator Marie Simonsen.

- Jeg synes det er bra at vi ser at politiet nå etterhvert tar dette på stort alvor, fordi det er et omfattende problem som særlig rammer kvinner i debatten, sier Marie Simonsen og fortsetter:

- Sexsjikane og trusler om voldtekt er gjengangere, som det var i dette tilfellet og. Trusler om lemlestelser er heller ikke uvanlig. Vi skal ikke tolerere det.

«- Håper du blir massevoldtatt» Det var i januar mannen sendte en svært sjikanerende e-post til Dagbladets tidligere politiske redaktør og mangeårige kommentator Marie Simonsen. BodøNu omtalte forelegget først.

I det kommer det fram at e-posten blant annet inneholdt følgende:

«måtte dine kjønnslepper og clitorius fjernes fra deres underliv av flotte muslimske menn på 21 år. Håper du blir massevoldtatt av dine fflotte menn! En større islamistisk fitte finnes knapt i Norden.»

- Du mottar ofte trusler. Hvorfor valgte du å anmelde akkurat dette tilfellet?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer