MOTORISERT BARKRAKK: Sittende på en motorisert barkrakk med en V8-er på 350 hester under rumpa skal Geir Schau, Isac Treekrem (t.h.) og Vidar Hodnekvam (t.v.) lage provoserende og banalt herre-tv. Foto: TV3/Viasat4
MOTORISERT BARKRAKK: Sittende på en motorisert barkrakk med en V8-er på 350 hester under rumpa skal Geir Schau, Isac Treekrem (t.h.) og Vidar Hodnekvam (t.v.) lage provoserende og banalt herre-tv. Foto: TV3/Viasat4Vis mer

«Mannegruppa Ottar» med kvinnefiendtlig tv

Vil provosere og erte på seg feminister.

Humorist Geir Schau (52) og Co. lover å ta den ujålete urmannen på alvor i programserien «Mannegruppa Ottar» på Viasat4.

- Erte på oss damer - Dette er tv som Jokke og Pondus ville elsket, sier Geir Schau - bilmekaniker, radioslugger og mannssjåvinist.

«Mannegruppa Ottar» vil være alt det Kvinnegruppa Ottar ikke er - og enda litt mer.

- Vi håper på erte på oss de damene, sier Schau - også kjent som Glenn Rodney Skog.

Ikke noe for metromenn Hver mandag i tre måneder lover Geir Schau, Isac Treekrem og Vidar Hodnekvam å ta mannen - slik de mener han visstnok egentlig er innerst inne - på alvor, i beste sendetid.

Deler du sminkepung med dama? Da er sannsynligvis ikke dette noe for deg.

Heller ikke om du er bekymret for store porer, appelsinhud på rumpa -eller er interessert i nye blondegardiner og kjenner siste yogaøkt strekke godt i baken.

Macho-tv De skal lage mannssjåvinistisk, kvinnefiendtlig og til tider barnslig tv for menn. Det blir selvsagt mye underbuksehumor og promping.

- Dette er det beste du får: av menn - for mann, lover Geir Schau.

I tv-ruta se vi de tre sittende på en motorisert bakkrakk kringsatt av et øldrikkende, potegullspisende og tidvis høylytt publikum som raper og forlater salen for å gå på do underveis.

Ottar mot Ottar Gutta syntes «Manshow» på TV2 ble for klamt.

- Vi har kuttet ut talkshowdelen og byr heller på vulgære videoer, realityserier og oppfinnelser som skal gjøre livet lettere for oss menn.

«Mannegruppa Ottar» har tatt domenet ottar.no, og håper på alle måter å erte på seg de ytterliggående feministene i Kvinnegruppa Ottar.

- Dette blir herre-tv på sitt aller beste. Og det er klart det blir bråk, sier programleder Geir Schau.