Mannen bak «Broen» varsler sesong fire

Usikkert om Sofia Helin ville si ja til en ny sesong.

SESONG 4: Sofia Helin, som spiller hovedrollen Saga Norén i serien. Nå varsler Hans Rosenfeldt at sesong 4 kommer. Foto: NRK
SESONG 4: Sofia Helin, som spiller hovedrollen Saga Norén i serien. Nå varsler Hans Rosenfeldt at sesong 4 kommer. Foto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den dansk-svenske krimserien har gjort stor suksess både her hjemme og internasjonalt. Sesong tre ble vist i fjor høst.

Det har lenge vært usikkert om Sofia Helin som har hovedrollen som politietterforsker Saga Norén, ville si ja til en ny sesong.

I fjor fortalte Norén at hun følte seg utbrent etter innspillingen av forrige sesong. Rosenfeldt har siden da sagt at en fjerde sesong er avhengig av at Sofia Helin sier ja. 

- Hun er med nå, forsikrer Hans Rosenfeldt når NTB møter ham i Oslo der han er på besøk for å promotere sin nye krimbok «Ikke bestått», den femte han har skrevet sammen med Michael Hjort om den sære kriminalpsykologen Sebastian Bergman.

Rosenfeldt er manusforfatter for «Broen», som har gjort ham verdensberømt. Han sier at alle involverte er positive til en sesong fire, både skuespillerne, regissørene og TV-kanalene.

- Alle er veldig travle, og de skal finne plass i sine kalendre for dette. Men det kommer til å bli noe av. Jeg kan nesten love det, men jeg kan ikke si når. Vi skal forsøke å vente ikke altfor lenge, men den kommer nok ikke i 2017, men muligens i 2018, sier Rosenfeldt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer