Mannen bak «Buried» skal skrive Nesbø-manus

For Leonardo DiCaprio-film.

MANGE JERN I ILDEN: Forfatter Jo Nesbø har det travelt for tida, med tre romaner, fire filmer og to tv-serier på gang. Foto: Bjørn Langsem
MANGE JERN I ILDEN: Forfatter Jo Nesbø har det travelt for tida, med tre romaner, fire filmer og to tv-serier på gang. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Nok en brikke i puslespillet rundt filmatiseringen av Jo Nesbøs kommende roman «Blood on Snow» falt nettopp på plass.

Deadline melder nemlig at filmen nå har fått en manusforfatter, Chris Sparling.

Om navnet ikke ringer noen umiddelbare bjeller kan det nevnes at han var mannen som førte den temmelig nerveslitende Ryan Reynolds-i-en-kiste-thrilleren «Buried» i pennen, og han har også skrevet Gus van Sants kommende «Sea of Trees».

Fra før var det kjent at svenske Daniel Espinosa («Snabba Cash») skal regissere og at Leonardo DiCaprio vil produsere (og antagelig spille hovedrollen i) filmen.

Skrevet under pseudonym Rettighetene til både «Blood on Snow» og oppfølgeren «More Blood On The Water» ble solgt for mellom en halv og to millioner dollar til Warner Bros. i fjor høst.

Nesbø har skrevet bøkene under pseudonymet Tom Johansen, og fortellingen følger en leiemorder som får i oppdrag å drepe sjefens kone.

Det blir imidlertid litt trøblete, all den tid han forelsker seg i henne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer