Mannen bak «The Martian»: - Aksel er et strålende valg

Kultromanen blir storfilm på rekordtid.

ASTRONAUT: Aksel Hennie har tusen fallskjermhopp bak seg, men skal lengre vekk fra jorda i sin neste hollywoodfilm, «The Martian». Foto: Jørn H Moen / Dagbladet
ASTRONAUT: Aksel Hennie har tusen fallskjermhopp bak seg, men skal lengre vekk fra jorda i sin neste hollywoodfilm, «The Martian». Foto: Jørn H Moen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går bekreftet filmselskapet FOX nyheten om at Aksel Hennie har sikret seg en ny hollywoodrolle, denne gangen i storfilmen «The Martian», der han spiller mot blant annet Matt Damon.

Overlevelseshistorien fra Mars er basert på Andy Weirs suksessroman ved samme navn, og forfatteren har stor tro på teamet som allerede er i gang med innspillingen. I tillegg til Damon og Hennie fylles rollene av store navn som Jeff Daniels, Jessica Chastain og Sean Bean, mens science fiction-mesteren Ridley Scott tar regien.

- Det er helt fantastisk, for en rolleliste! Alt har virkelig klaffet for denne produksjonen, sier amerikanske Andy Weir til Dagbladet.

Forfatteren har også stor tro på Aksel Hennie i birollen som den tyske astronauten Alex Vogel.

- Jeg tror han er et strålende valg til rollen som Vogel. Jeg kjente til ham fra før, men har ikke sett noen av filmene hans, sier Weir.

- Aner ikke hva jeg gjorde riktig Overgangen fra bok til film har vært uvanlig rask til Hollywood å være, «The Martian» har nemlig bare vært i ordinært salg siden februar i år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer