Mannen jeg vil ha

Julia Roberts har funnet mannen i sitt liv - og det er ikke hvilken som helst mann!

Julia Roberts er på jakt etter en mann. Du tenker kanskje nå at det er Hugh Grant hun vil ha? Et av de heteste ryktene i Hollywood at de to stjernene fra «Nothing Hill» har et meget godt øye til hverandre også utenfor lerretet. Videre tenker du vel at vakre og sjarmerende Julia umulig kan ha noe problemer med å skaffe seg hvilken mann hun vil ha.

Men det er en mann som henger høyere enn de fleste. Han er svært ettertraktet og mange vil ha ham - Oscar er hans navn!

Og er det en mann Julia vil ha, så er det Oscar! Roberts har allerede nå begynt å markedsføre seg selv i forbindelse med Oscar-nominasjonene. Rollen i «Erin Brockovich» kan bli Roberts Oscar-billett.

I følge E!Onlines kilder i Hollywood er det delte syn på frøken Roberts suksess. Om hun får nominasjonen, kommer helt an på hvordan hun spiller sine kort overfor makteliten i filmbyen. Julia må skru på sjarmen ovenfor byens mektige menn, for til syvende og sist er det de som bestemmer. En av farene Julia står ovenfor, er at juryen kan finne på å mene at «Erin Brockovich» er en altfor populær film til å passe inn i Oscar-profilen.

Julia Roberts har vært nominert til Oscar to ganger tidligere. Den første gangen for sitt portrett av horen med et hjerte av gull i «Pretty Woman», og den andre nominasjonen fikk hun for «Blomster av stål». Så spørs det om alle gode ting er tre for Julia Roberts.

ERIN kan bli Julias Oscar billett!