- Mannen kommer til å slå meg

Kunstneren som har malt Madonna naken forbereder seg på nevekamp med Guy Ritchie.

De av oss som husker litt tilbake i tid minnes nok den kontroversielle Madonnaboka «Sex». Nå får du muligheten til å se henne naken igjen, i en litt annen form.

Kunstneren Peter Howson har laget 10 portretter av den populære superstjernen som han vil stille ut i hjembyen Ayr i Skottland.

- Portrettene skal vise Madonna som en kraftfull og karismatisk person, samtidig som de spiller på hennes religiøse oppvekst, sier kunstneren til Ananova.

Howson, stolt og fornøyd, sendte kopier til Madonna av portrettene sine. Men til hans store skuffelse har ikke Madonna brydd seg om å kommentere bildene.

- Jeg trodde Madonna skulle bli både smigret og glad, sier Howson, samtidig som han tviler litt mer på Madonnas britiske ektemann, filmregissøren Guy Ritchie.

- Sannsynligvis kommer han til å slå meg, men er han en mann av visdom og integritet blir han riktig så fornøyd med bildene tror jeg, sier Howson.

Det kan det nok være delte meninger om.

john.rasmussen@dagbladet.no

VEKTIG: Kunstner Peter Howson er tydelig fornøyd foran et av portrettene sine av Madonna. Helsestudio virker tydeligvis..
DRØMMER: Peter Howson skal ha avslått lukrative tilbud fra New York, Paris og London om å avholde åpningsutstillingen sin der. Han valgte hjembyen Ayr i Skottland.
Madonna: Variasjon over temaet fra Peter Howson.