Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Mannen min får jo kline med Pernille Sørensen på jobb

Live Nelvik skal date norske kjendismenn på TV.

TILBAKE TIL EGET KONSEPT: På nyåret vil vi få et gjensyn med NRK-personligheten Live Nelvik (31) i en ny sesong av «Dama til». Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
TILBAKE TIL EGET KONSEPT: På nyåret vil vi få et gjensyn med NRK-personligheten Live Nelvik (31) i en ny sesong av «Dama til». Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): For en drøy uke siden publiserte Louise Angelica Riise, fotballprofilen John Arne Riises kone, et bilde på Instagram av sin mann og NRK-profilen Live Nelvik.

Med den påfølgende teksten «gjett hvilket program vi spiller inn?», var det ikke vanskelig å koble at suksesserien «Dama til» skal innta norske TV-skjermer på ny.

Mandag bekreftet NRK til Dagbladet at de er i gang med innspillingen av andre sesong, men er foreløpig hemmelighetsfulle rundt kjendismennene som skal ta del i programmet.

- Foruten om John Arne Riise, som allerede er avslørt, vil vi ikke si noe om hverken deltakere eller antall episoder. Men det vi kan si er at det skal sendes på nyåret, forteller prosjektleder i NRK, Ellen Ramstad.

- Et av mine hjertebarn Programkonseptet, som går ut på at Live Nelvik skal date norske kjendismenn, ble først sendt høsten 2011. For sin innsats ble Nelvik kåret til årets TV-navn under Gullruten i 2012.

Den gang testet hun egenskapene til blant andre komiker Kristian Valen, rapperen OnklP, håndballspiller Kristian Kjelling og NRK-profil Leo Ajkic.

Sistnevnte tok deretter over stafettpinnen etter Nelvik, da med navnet «Typen til» som sist ble sendt tidligere i år. 

Nå vender altså Nelvik tilbake til konseptet hun selv hadde ideen til, etter å ha vært en del av NRK-programmet «Underholdningsavdelingen» det siste året. Nå ser hun frem til å jobbe med «Dama til» nok en gang.

- Nå har Leo Ajkic holdt konseptet varmt siden jeg var borte, og jeg gleder meg til å ta over roret igjen. Nå har jeg mer erfaring enn sist gang, og det kommer til å bli topp. «Dama til» er jo et av mine hjertebarn, forteller Nelvik til Dagbladet.

Skal date tidligere ransmann Siden forrige sesong av suksessprogrammet har det ikke stått stille rundt Live Nelvik. Foruten om sin TV- og radiokarriere, har hun også giftet seg og fått en datter med NRK-kollega og komiker Tore Sagen (33).

- Hvordan blir det å date andre kjendiser nå som du er gift?

- Det tror jeg bare blir enda bedre enn sist, for da får man muligheten til å date noen med et ekteskap i ryggen. Det er bare sunt å flørte når man er gift, er det ikke det ekspertene sier?

- Dessuten får mannen min kline med Pernille Sørensen på jobb, forteller 31-åringen, og refererer til innspillingen av NRK-serien «Side om side», der Sagen har en av hovedrollene.

Når det gjelder hvem som skal stå ved Nelviks side i den kommende sesongen av «Dama til» kan hun ved siden av Riise, som avslørte seg selv, fortelle om nok en kjendismann som deltar i programmet.

- I det ene episoden er jeg dama til tidligere ransmannen Sven-Eirik Utsi, mer kan jeg foreløpig ikke si. Men i casten finnes det en mann for alle og enhver, kan Nelvik avsløre.

Sven-Eirik Utsi (46) ble blant annet dømt til syv og et halvt år i fengsel for grovt ran i 2006, og var svært beryktet på 90-tallet. I dag har han lagt den kriminelle fortiden bak seg. 

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!