Manson fra helvete

Marilyn Manson er spurt om lage filmmusikken til «From Hell»

Filmen handler om Jack The Ripper, og har Johnny Depp i hovedrollen som politiinspektør Frederick Abberline. Manson fløy nylig til London der filmen skytes og besøkte Depp. Filmen regisseres av Albert og Allan Hughes. De stod også bak «Menace II Society».

- «From Hell» er en intens urban versjon av legenden Jack The Ripper og avslører en konspirasjon som går helt til makttoppen i England, skal vi tro filmselskapet 20th Century Fox.

Mansons engelske talsmann bekrefter at Manson er spurt, og at rockeren trolig vil bidra musikalsk på et eller annet vis, skriver musikkmagasinet NME.

Bibelen

Til sommeren spiller Manson på Ozzfestturneen. Et av stoppene er i Denver, Colorado. Rett utenfor byen ligger Columbine High School hvor Eric Harris og Dylan Klebold drepte 12 medelever i 1999. Etter massakren skyldte mange på Mansons musikk. Enkelte religiøse grupper holder fortsatt Manson delvis ansvarlig og har protestert mot konserten. Nå har rockeren svart på tiltale på sin hjemmeside.

- Jeg er overrasket over at religiøse grupperinger fortsatt angriper underholdning, og bruker disse tragediene som smålige unnskyldninger for å få publisitet, skriver Manson. Som svar på protestene skal han lese fra bibelen under konserten.

- På den måten vil fansen ikke bare høre mitt såkalte voldelige synspunkt, men vi kan også utforske kristne historier om sykdom, mord, utroskap, sjølmord og ofring av barn. Det høres ut som underholdning for meg.

Fremmer hat og vold

Protestene mot Manson kommer fra gruppe som kaller seg Citisens for Peace and Respect - Borgere for fred og respekt. Blant annet laget de hjemmesida www.nomanson.com hvor du kan lese deres bekymringer over at rockeren kommer til byen.

- Vi er imot Manson av seks grunner: Vi mener han fremmer hat, vold, død, sjølmord, dopbruk og holdningene og handlingene til Columbine-morderne, sier Jason Janz fra South Sheridan Baptist kirka til Rolling Stone.

BIBELEN:</B> Marilyn Manson skal lese fra bibelen på sin Denverkonsert.
<B>FROM HELL:</B> Marilyn Manson skal bidra musikalsk til filmen «From Hell».
<B>HAT KOMMER TIL BYEN:</B> Religiøse grupperinger liker ikke at Manson kommer til byen.