Mansontrommis tatt med dop

KRISTIANSAND (Dagbladet): Marilyn Mansons trommeslager Ginger Fish ble i går tatt med tre gram hasj i lomma. Han slipper unna med en bot på 2-3000 kroner og får spille i kveld.

Uskyldig Manson-trommisPinsemenigheten i Kristiansand fryktet at Marilyn Manson ville bringe ondskap og fordervelse til byens ungdom. Foreløpig har det blitt med de tre gram hasj bandets trommeslager fikk beslaglagt i går.

Det var tollvesenet som beslagla hasjen da han ankom Kristiansand med danskebåten.

- Dette var jo litt korttenkt. Han burde vite at dette ikke er lov, sier festivalens pressesjef Pål Hetland til Dagbladet :på nettet. I følge Hetland er dette første gang en artist har blitt tatt for dop på Quart.

Ellers kan politiet melde om kun få og ganske små beslag, og ingen voldsepisoder.

- Det er bare småting, og ikke noe utenom det vanlige, tatt i betraktning av at det er mye mer folk i byen under festivalen, sier vaktsjef Viggo Enger ved Kristiansand Politikammer.

PS: Ginger Fish heter egentlig Kenny Wilson. Alle i Mansons band skal, i likhet med sjefen sjøl, ha et fornavn fra en kvinnelig artist og et etternavn fra en massemorder. Men Ginger Fish sitt navn er litt spesielt, siden fornavnet er fra en mannlig artist, nemlig trommeslageren Ginger Baker (kjent fra bl.a. Cream) og ikke fra en kvinnelig artist som f.eks. Ginger Spice. Etternavnet er etter den pedofile kannibal-morderen (!) Albert Fish.

FORDERVELSE: Sørlandske kristne fryktet at Marilyn Manson ville bringe fordervelse. Hittil har trommisen hans bragt 3 gram hasj.