KRIGSDRAMA: Tom Cruise Claus von Stauffenberg i «Valkyrien». Tom Cruise beskyldes for å bruke en falsk rumpe i filmen «Valkyrie» fra 2008. Et bilde av Cruises rumpe har de siste dagene fått stor oppmerksomhet både på Twitter og i mediene. Video: Twentieth Century F... Vis mer

Manusforfatteren måtte svare for seg etter Tom Cruise-rumpebilde

Anklager om litt ekstra fylling i buksa.

(Dagbladet): Et bilde av Tom Cruises rollefigur fra filmen «Valkyrie» har gått viralt på nettet de siste dagene, etter at en twitterbruker postet bildet med beskyldning om at Cruises rumpe er falsk.

I filmen spiller Cruise den tyske obersten Claus von Stauffenberg, og scenen bildet er hentet fra viser ham når han reise seg fra bakken etter en eksplosjon. Twitterposten fra brukeren Swizz Keats har i skrivende stund over 61 000 likes og er blitt retwitret over 16 000 ganger.

Debatten under bildet går varmt.

NÅR ENDEN ER GOD: Tom Cruise med en velformet bak. Foto: Twentieth Century Fox Norway
NÅR ENDEN ER GOD: Tom Cruise med en velformet bak. Foto: Twentieth Century Fox Norway Vis mer

Manusforfatter

Til slutt mente twitterbrukerne at behovet for klarhet om Cruises rumpe var så stort, at Christopher McQuarrie, manusforfatter for «Valkyrie» ble spurt om å komme på banen. McQuarrie twitret «Når det er 12 000 retwitringer og antallet fortsatt øker, hvorfor skulle jeg noensinne bringe klarhet i dette», men denne twittermeldingen er senere blitt slettet, skriver The Telegraph.

Flere argumenterer for at Cruise bruker en falsk rumpe som polstring, siden Cruise selv gjør mange av stuntene i filmene han spiller i.

Ekstreme stunt

I «Mission Impossible: Ghost Protocol» hang han på utsiden av Dubais verdenskjente skyskraper Burj Khalifa. Det ekstreme stuntet ble senere toppet i «Mission Impossible: Rogue Nation», da Cruise hang på utsiden av et Airbus A400M Atlas-fly mens det tok av fra rullebanen.

- Folk tror vi bruker filmtriks og «green screen», men Cruise fortsetter å heve nivået på spenning hos publikum fordi det han gjør er ekte, har nestleder i Paramount Pictures, Rob Moore, uttalt ifølge Los Angeles Times.

- Største stunt

HER SKADER HAN SEG: Tom Cruise slo seg hardt under et stunt, da han etter et fall smeller inn i en kant. Nå må han utsette filminnspilling på prekestolen. Video: Splash DV Les hele saken her: http://www.dagbladet.no/kultur/68594053 Vis mer

Davis Ellison, direktør i Skydance Media, har også uttalt til The Collider at Cruise lå i hardtrening til den sjette «Mission Impossible»-filmen, siden filmingen av «Rogue Nation».

Han forteller at et stunt Cruise gjør i den sjette filmen i serien kan bli det største han har gjort i karrieren.

- Vi trodde ingenting kunne toppe stuntet på utsiden av Burj Khalifa, men så gjorde Tom flystuntet. Det han kommer til å gjøre i denne filmen, kommer til å toppe alt. Det er ikke til å tro. Han har trent i et år. Jeg tror det kommer til å bli det mest imponerende og utrolige Tom noengang har gjort i en film, sa Ellison.