Maradona løy om egen sønn

«Diego Maradona» går tett på en avgjørende periode i fotballegendens liv.

NÆRGÅENDE: Dokumentaren «Diego Maradona» følger fotballegenden gjennom suksess, nederlag og stoffmisbruk, og spør om hvorfor det gikk som det gikk. Foto: NTB Scanpix
NÆRGÅENDE: Dokumentaren «Diego Maradona» følger fotballegenden gjennom suksess, nederlag og stoffmisbruk, og spør om hvorfor det gikk som det gikk. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

CANNES (Dagbladet): Da Diego Maradona fikk en sønn med en annen kvinne, mens hans egen kjæreste var gravid, og ikke anerkjente barnet, var det et vendepunkt i livet hans. Det mener dokumentarfilmskaper Asif Kapadia, som står bak dokumentaren «Diego Maradona», som hadde premiere denne uken under filmfestivalen i Cannes.

Historien om den andre kvinnen og barnet hennes utspilte seg i mediene samtidig som Maradona spilte for den italienske klubben Napoli, og var en nøkkelfigur da Argentina vant fotball-VM i 1986.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer