<strong>40 ÅR:</strong> Kronprinsesse Victoria feirer 40-års dag til sommeren. Her er hun avbildet med sin ektemann prins Daniel i den ytre borregård på det kongelige slott i Stockholm i forbindelse med kong Carl Gustafs 70 års dag. Foto: Lise Åserud/NTB scanpix
40 ÅR: Kronprinsesse Victoria feirer 40-års dag til sommeren. Her er hun avbildet med sin ektemann prins Daniel i den ytre borregård på det kongelige slott i Stockholm i forbindelse med kong Carl Gustafs 70 års dag. Foto: Lise Åserud/NTB scanpix Vis mer

«Marcus & Martinus»

Marcus & Martinus ble booket til Victorias 40-års dag. Nå er billettene revet bort ...

Interessen for kronprinsesse Victorias 40-års dag har tatt av. Så langt er det bare artistene Marcus og Martinus som er er offentliggjort til dagen. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I februar meldte svenske Expressen at de norske suksesstvillingene Marcus & Martinus har fått æren av å opptre for kronprinsesse Victoria når hun fyller 40 år i år.

Hvert år feirer Victoria sin fødselsdag med en stor tv-sendt fest på Öland. Store og aktuelle artister pleier å opptre på denne dagen, som har fått navnet Victoriadagen.

- Aldri opplevd lignende

Ifølge svenske Expressen har interessen for Victorias fødselsdag vært større enn noensinne grunnet bookingen av Marcus & Martinus.

Arrangørene må nå gå over området og øke antall plasser til arrangementet.

- Vi har aldri opplevd noe lignende, sier Kay Wiestål, gründer av Victoriadagen.

Ifølge Wiestål blir dagen helt spesiell i år. Ifølge avisen Barometern har det vært et kraftig rush etter billettene. 3 000 sitteplasser og 1 000 ståplasser er utsolgt. Foreløpig er det bare bookingen av Marcus & Martinus som er sluppet i forbindelse med arrangementet.

Vil øke antall plasser

Selv om arrangøren aldri har opplevd noe lignende interesse tror han interessen først og fremst har med Victorias 40-års feiring å gjøre.

- Det har naturligvis med 40-årsdagen hennes å gjøre. Det er jo flere tusen som vil se henne og kongefamilien på den store dagen. Den andre er grunnen er artistene som er av høy klasse, sier han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer