40 ÅR: Kronprinsesse Victoria feirer 40-års dag til sommeren. Her er hun avbildet med sin ektemann prins Daniel i den ytre borregård på det kongelige slott i Stockholm i forbindelse med kong Carl Gustafs 70 års dag. Foto: Lise Åserud/NTB scanpix
40 ÅR: Kronprinsesse Victoria feirer 40-års dag til sommeren. Her er hun avbildet med sin ektemann prins Daniel i den ytre borregård på det kongelige slott i Stockholm i forbindelse med kong Carl Gustafs 70 års dag. Foto: Lise Åserud/NTB scanpixVis mer

«Marcus & Martinus»

Marcus & Martinus ble booket til Victorias 40-års dag. Nå er billettene revet bort ...

Interessen for kronprinsesse Victorias 40-års dag har tatt av. Så langt er det bare artistene Marcus og Martinus som er er offentliggjort til dagen. 

(Dagbladet): I februar meldte svenske Expressen at de norske suksesstvillingene Marcus & Martinus har fått æren av å opptre for kronprinsesse Victoria når hun fyller 40 år i år.

Hvert år feirer Victoria sin fødselsdag med en stor tv-sendt fest på Öland. Store og aktuelle artister pleier å opptre på denne dagen, som har fått navnet Victoriadagen.

- Aldri opplevd lignende

Ifølge svenske Expressen har interessen for Victorias fødselsdag vært større enn noensinne grunnet bookingen av Marcus & Martinus.

Arrangørene må nå gå over området og øke antall plasser til arrangementet.

- Vi har aldri opplevd noe lignende, sier Kay Wiestål, gründer av Victoriadagen.

Ifølge Wiestål blir dagen helt spesiell i år. Ifølge avisen Barometern har det vært et kraftig rush etter billettene. 3 000 sitteplasser og 1 000 ståplasser er utsolgt. Foreløpig er det bare bookingen av Marcus & Martinus som er sluppet i forbindelse med arrangementet.

Vil øke antall plasser

Selv om arrangøren aldri har opplevd noe lignende interesse tror han interessen først og fremst har med Victorias 40-års feiring å gjøre.

- Det har naturligvis med 40-årsdagen hennes å gjøre. Det er jo flere tusen som vil se henne og kongefamilien på den store dagen. Den andre er grunnen er artistene som er av høy klasse, sier han.