Marcus og Martinus skal opptre på Spellemann

Nok en bragd for tvillingbrødrene.

STORT ÅR FOR SMÅ GUTTER: Marcus og Martinus er bare 13 år gammel. De har likevel klart å gjøre seg svært bemerket i løpet av 2015. Nå skal de også opptre på Spellemann til neste år. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
STORT ÅR FOR SMÅ GUTTER: Marcus og Martinus er bare 13 år gammel. De har likevel klart å gjøre seg svært bemerket i løpet av 2015. Nå skal de også opptre på Spellemann til neste år. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I dag slippes tre nye artister som skal opptre under Spellemannprisen, som går av stabelen 30. januar i Oslo.

Den anerkjente utdelinga regnes som musikkbransjens største årlige fest, og det er gjerne svært etablerte, store artister som får opptre.

På lista over årets musikalske innslag finner man navn som Janove Ottesen, Ane Brun og Madcon. Nå er imidlertid to 13-åringer booket til festen, og det er ingen ringere enn Marcus og Martinus.

- Det er helt fantastisk å få lov til å opptre på et slikt show. Det er jo bare store artister som får lov til å opptre på Spellemann, så vi føler oss veldig heldige, sier gutta til Dagbladet via e-post. 

Solgt til gull De to tvillingbrødrene blir dermed blant de yngste musikalske hovedbidragene under Spellemann - noensinne. Celine Solemsløkk Helgemo var bare 12 år da hun opptrådte på Spellemann i 2007. 

Duoen har hatt et enormt år karrieremessig. Deres debutalbum «Hei» kom ut 23. februar i år, og har solgt til gull.

De har ligget 39 uker på VG-lista, og hadde en opptreden foran 70.000 mennesker på VG-listas show på Rådhusplassen i sommer. De har også sunget på Norway Cup i år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer