VANT PRIS:  Marcus og Martinus Gunnarsen stakk av med prisen «Norges favorittstjerner» under den gjeve prisutdelinga Kids Choice Awards. Foto: Siv Johanne Seglem /Dagbladet
VANT PRIS: Marcus og Martinus Gunnarsen stakk av med prisen «Norges favorittstjerner» under den gjeve prisutdelinga Kids Choice Awards. Foto: Siv Johanne Seglem /Dagbladet Vis mer

Marcus og Martinus vant historisk pris i USA

Hentet hjem Norges første pris under Nickelodeon Kids Choice Awards.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Popduoen Marcus (14) og Martinus (14) ble stemt fram som «Norges favorittstjerner» under den gjeve prisutdelingen Nickelodeon Kids Choice Awards i helga. 

I år er det første gangen norske barn har hatt mulighet til å stemme frem sine favorittstjerner, og det gjorde også at Norge fikk sin første pris i utdelingens 27 år lange historie.

Andre nominerte i kategorien var Astrid S, The Main Level og Katastrofe.

Tvillingene fra Trofors er tydelig fornøyde over å ha vunnet den gjeve prisen, og skriver i en pressemelding at de ønsker å takke fansen.

- Det er helt sykt kult at vi er Norges favorittstjerner. Det er helt crazy at vi har vunnet. Tusen takk til alle som stemte på oss, dere er verdens beste fans, skriver de. 

Etter at de slo gjennom i Melodi Grand Prix Jr. i 2012 har musikkarrieren skutt i været for guttene. Albumet «Hei» som ble gitt ut i fjor gikk raskt inn på VG-Lista topp 20, og singelen «Elektrisk» solgte til platinum samme år.

Store navn som Justin Bieber og Ariana Grande hentet også hjem priser under Nickelodeon Kids Choice Awards i helga. Førstnevnte ble kåret til barnas mannlige favorittsanger, mens Grande stakk av med seieren i kategorien barnas kvinnelige favorittsanger.

 

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer