Margarita-jenta

Etter jul sjekker Lene Elise Bergum ut av «Hotel Cæsar». Hun vet ennå ikke hvor hun skal gjøre av seg, men vi er ikke i tvil om at det finnes et hjem for henne også utenfor tv-serien.

For dette er såpestjernen som har vaska seg. Ren, pen og med et boblende humør, ankommer hun vår ambulerende bar. - Alle fra Kristiansand har hatt englevinger, men mine er blitt litt grå i kantene etter hvert, ler Lene, som har fått sommerjobb som programleder i TV2s «Bykampen». Hun setter seg ned ved bassengkanten på toppen av Sankthanshaugen i Oslo, men holder hodet godt over vannet. Der får hun selskap av flasker med tequila, Cointreau og bananlikør. - Jeg er litt bitter av meg, så jeg liker ren gin bitter. Sånne søte drinker med parasoller, er ikke noe for meg. - Jeg har følelsen av at du er litt sånn «margarita-girl», sier vår drinkmikser Roar Hildoen. - Ja, jeg elsker margarita!

Slutter

Lene Elise Bergum går og tenker på hva hun skal gjøre fra januar av. Da blir det et halvt års pause i produksjonen av «Hotel Cæsar», men Line Elise sjekker ut for godt. - Jeg har veldig lyst til å finne på noe annet, og jeg har fått noen tilbud. Hun har lyst til å være skuespiller, det være seg på teater eller film, og hun er ikke fremmed for flere programlederjobber. - Men min største drøm er å jobbe med barne-tv! Lene Elise Bergum setter opp et stort Jarl Goli-smil, og røper at hun faktisk er i gang med å skrive en barne-tv-serie. - Jeg bruker å sette meg ned og se barne-tv selv, jeg. Det er kjempegøy. Men det er mye dritt også. Det er så mye pedagogisk a-b-c og 1-2-3 som jeg blir så lei av.

Årets farge

Rosa er årets farge, har bartender Hildonen fått vite av sin datter, og han forstår at det kan passe med en rosa drink til Lene. - Veldig bra. Den kan jeg like, smiler hun og smaker med den erfaring som fire år i bar- og restaurantbransjen har gitt henne. - Når jeg tar en drink, så skal jeg vite hvor jeg er. Det er en tendens til at når jeg drikker drinker, så slår det plutselig i hodet på meg, og det er farlig, sier Lene Elise Bergum. Hun er veldig glad i barn, blir sjarmert av spontaniteten og ærligheten. - Men jeg skal ikke ha egne. Jeg har ingen planer om det. - Aldri i livet? - Det har jeg ikke tenkt på. Jeg føler meg som en liten drittunge selv, så den tida får komme når den kommer.

for oss2 cl Tequila Sauza Extra Gold eller en annenkvalitetstequila1 cl Cointreau1 cl De Kuyper bananlikør1 cl frisk limejuice1 cl tranebærjuiceShake alle ingrediensene med is.Sil over i et kaldt cocktailglass, som du på forhånd har laget en saltkant på.Pynt med en limebåt.

sommerdrikke: Hvitvin, Farris og margarita.sommerlåt: Første plata med Whitney Houston.sommerlektyre: Lettere lesestoff som krim osv.sommeraktivitet: Fiske, bade, kjøre båt, spille ball og ha det gøy.

PÅ GRUNT VANN: Lene Elise BErgum med sin Cæsar Cocktail i bassenget på Sanktshaugen i Oslo.