Margreth Olin: - Snåsamannen hjalp meg ut av sorgen

- Nå vet jeg hvor nådeløst angst kan være.

FILMAKTUELL: Filmskaper Margreth Olin har vært flue på veggen når Joralf Gjerstad forsøker å hjelpe menneskene som oppsøker ham. Foto: Thomas Rasmus Skaug
FILMAKTUELL: Filmskaper Margreth Olin har vært flue på veggen når Joralf Gjerstad forsøker å hjelpe menneskene som oppsøker ham. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Filmskaperen tvilte på både jobben og livet før hun møtte Snåsamannen Joralf Gjerstad. Han hjalp henne ut av dyp sorg, angst og fikk henne til å endre arbeidsmåte.

-  Jeg føler jeg har blitt voksen etter at jeg traff ham ... Mye av den uroen jeg alltid har båret med meg er borte, sier Margreth Olin og ser tankefullt ut av vinduet.

Den kjente filmskaperen snakker sakte og tar pauser mellom setningene. Hun forsøker å sette ord på det som vanskelig kan forklares, men som hun mener vises på filmen. Møter med Joralf Gjerstad, den såkalte Snåsamannen, kan forandre livet, mener hun.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer