<strong>OVERARBEIDET:</strong> -  Jeg lyttet ikke til kroppens signaler. Klarer ikke på slappe av. Nå har jeg fått en betent skulder og akutt krystallsyke - og er sykemeldet til høsten, sier skuespiller Mari Maurstad. Foto: ANDERS GRØNNEBERG
OVERARBEIDET: - Jeg lyttet ikke til kroppens signaler. Klarer ikke på slappe av. Nå har jeg fått en betent skulder og akutt krystallsyke - og er sykemeldet til høsten, sier skuespiller Mari Maurstad. Foto: ANDERS GRØNNEBERG Vis mer

Mari Maurstad ble akutt syk etter hardkjør

Skuespiller Mari Maurstad kjørte seg selv for hardt i årevis. For en måned siden gikk hun i bakken og ble sykemeldt et halvt år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Energien ligger utpå 58-åringen. Hun snakker på inn- og utpust mens gestikulerer med den friske hånda.

- Jeg liker ikke uttrykket utbrent, men jeg har ikke tatt nok hensyn til meg selv. Kroppen har forsøkt å si i fra, men jeg har ikke hørt etter. Det ble en «overload» i hodet, sier hun.Dagbladet møter Mari Maurstad på kafeen i passasjen utenfor Folketeateret. Hun har en av de fire store rollene i Scenekvelders oppsetning «Mary Poppins» til høsten.

Du kan nå betale med

Høstkampanje! LES PLUSS TIL ADVENT FOR 1 KRONE

Nyt høsten med alle våre artikler.HØSTKAMPANJE

LES TIL ADVENT

1 kr*

(Fornyes til 249,-/kvartal)

1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • *Abonnementet fornyes til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Kampanjen gjelder til og med mandag 28.september

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer