Maria Arredondo flyktet fra musikkbransjen

Tilbake etter depresjon og samlivsbrudd.

TOK ET OPPGJØR: Midt i 20-åra tok Maria Arredondo timeout - etter å ha vært barne-, ungdoms- og voksenstjerne halve livet. - Jeg var deprimert og utslitt, sier artisten og tok et oppgjør med seg selv. Hun er blitt singel og har flyttet til Drammen. Foto: Anders Grønneberg
TOK ET OPPGJØR: Midt i 20-åra tok Maria Arredondo timeout - etter å ha vært barne-, ungdoms- og voksenstjerne halve livet. - Jeg var deprimert og utslitt, sier artisten og tok et oppgjør med seg selv. Hun er blitt singel og har flyttet til Drammen. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter MGP-deltakelse for tre år siden fikk Maria Arredondo nok av alt.

Det var vært tre år med depresjon, selvransakelse og samlivsbrudd.

- Jeg klarte ikke mer - Jeg kom til et punkt der jeg ikke klarte mer. Jeg måtte trekke meg vekk og inn i mitt hi, sier sørlandsartisten som nå bor alene i Drammen.

Maria Arredondo har vært popstjerne halve livet. Det hele startet tidlig i tenåra.

Først nå føler Maria at hun har kontroll og er sjef i eget liv - ikke en deltaker i en heseblesende karriere der hun aldri rakk å puste ut.

Jobb uten glede - Jeg føler nå at jeg har funnet meg selv. Det har vært helt nødvendig. Jeg kom til et punkt der jeg ikke orket mer. Gleden ved å synge forsvant. Følte jeg ikke klarte å berøre eller bli berørt av å stå på en scene. Jeg hadde en jobb uten glede, sier Maria Arredondo.

Hun følte bare et jag, måtte videre: lage nye plater og synge på nye scener - en runddans hun følte hun ikke hadde kontroll over.

- Etter Melodi Grand Prix for tre år siden var det nok. Jeg ville ikke mer. Bodde i Asker og dro ut i skogen for å finne ro. Så innredet jeg hytta i Heggedal til et lite studio for å lete etter noe som jeg følte var meg, sier Arredondo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer