Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Maria Bonnevie dropper sin egen verdenspremiere

Skuespilleren må være hjemme med babyen.

Neste helg er det verdenspremiere på Maria Bonnevie-filmen «Uskyld». Det skjer på den internasjonale filmfestivalen i Toronto.

Men Bonnevie selv blir ikke å finne på den røde løperen. Den svenske film- og teaterstjerna fikk for bare to uker siden en datter med samboeren, Fredrik Skavlan.

- Det er vel ingen som synes det er så rart at Maria Bonnevie ikke er med til Toronto. Det er andre ting som er viktigere for henne nå. Vi synes det er veldig hyggelig at hun har fått barn, sier filmens produsent, Turid Øversveen.

Hylles på norsk premiere Hun sier Bonnevie vil være tilstede når «Uskyld» har norsk premiere 2. november.

- Hun har jo hovedrollen i denne filmen, og vi vil hylle henne for den fantastiske innsatsen hun har lagt ned, sier Øversveen.

I Toronto vil regissør Sara Johnsen - som tidligere har laget Amanda-belønnede «Upperdog» - representere filmen sammen med den andre hovedrolleinnehaveren, Kristoffer Joner.

Globale perspektiver I «Uskyld» spiller Joner og Bonnevie to ungdomskjærester som finner tilbake til hverandre en skjebnesvanger sommer, som ender med at Bonnevies rollefigur blir funnet hardt medtatt dypt til skogs, sammen med to lik.

Under filmfestivalen i Toronto presenteres filmen i programmet Contemporary World Cinema, som er forbeholdt «gripende historier og globale perspektiver».

Andre norske filmer som er representert blant vel 300 andre filmer i den canadiske byen, er «Kon-Tiki», «90 minutter» og «Thale».

BLE FORELDRE: Fredrik Skavlan (45) og Maria Bonnevie (38) har vært sammen siden 2006 og har fått sitt første barn sammen. Skavlan har tre barn fra før. Foto: Eirik Helland Urke
BLE FORELDRE: Fredrik Skavlan (45) og Maria Bonnevie (38) har vært sammen siden 2006 og har fått sitt første barn sammen. Skavlan har tre barn fra før. Foto: Eirik Helland Urke Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media