Maria fikset Letterman-rekord

Maria Menas opptreden på talkshowet satt seerrekord på NRK.

 • Nervøs start for Maria Mena. Hør henne her!

  (Dagbladet.no): Selv om fjernsynsendingen startet ved midnatt, og Maria ikke sang før etter halv ett i natt, så var det rekordmange som så David Letterman på NRK 2 i natt.

  Interessen for TV-showet, som også hadde besøk av skuespillerinnen Halle Berry, var formidabel.

  Triplet seertallene


  Vanligvis ser vel 40 000 i snitt programmet, men i natt tredoblet seertallene seg til 128 000 seere.

  Den gamle Letterman-rekorden på NRK var fra oktober i fjor da 85 000 seere så programmet, opplyser NRK Forskning til Dagbladet.no.

  Samme dag som Maria Mena sang for millioner av amerikanere, ble albumet hennes sluppet i statene. På Amazons salgsliste ligger albumet nå i ettermiddag på en 416. plass.

  Nervøs


  TV: Det er en klassisk marerittsituasjon. Plutselig står man der med mikrofonen i hånda og 4,2 millioner seere klistret til fjernsynsskjermene. Og så er de første tonene man begynner å synge fullstendig falske! «Jeg var ganske nervøs,» sa Maria til Dagbladet i etterkant av tv-opptredenen.

  På NRK 2 i går kunne vi se at uttalelsen stemte på en prikk. Maria var så nervøs at hun sang mer falskt enn Spice Girls. Selv om hun etter hvert modifiserte «You're the Only One» slik at hun unngikk å synge de høyeste tonene, hjalp det dessverre ikke så mye.

  Det var og ble urent gjennom hele opptredenen.

  Samtidig sto hun pal stille og torde ikke å se ordentlig inn i kamera. Det er tvilsomt om en så dårlig opptreden kommer til å selge noe særlig med plater i USA.

  Men hvis det er en trøst, så var ikke hovedgjest Halle Berry spesielt underholdende hun heller.

NERVØS: Maria Mena var ikke helt heldig med sin opptreden hos David Letterman, men ble likevel ønsket velkommen tilbake til Lettermans show.