Maria Mena har all grunn til å smile

Vant Edvard-prisen i klassen «populærmusikk».

FORNØYD: Maria Mena får årets Edvard-pris i klassen populærmusikk og virker strålende fornøyd. Bildet er fra da hun hoppet inn som gjesteprogramleder for Lydverket i fjor. Foto: Øistein Norum Monsen
FORNØYD: Maria Mena får årets Edvard-pris i klassen populærmusikk og virker strålende fornøyd. Bildet er fra da hun hoppet inn som gjesteprogramleder for Lydverket i fjor. Foto: Øistein Norum Monsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det var en tydelig stolt Maria Mena (26) som onsdag kveld fikk nyheten om at hun ble tildelt TONOs Edvard-pris i klassen «populærmusikk».

- Jeg vant Edvard-prisen i dag!! Det er en pris TONO gir ut hvert år til en artist de elsker, skrev artisten på sin Twitter-profil.

Artisten vant prisen for albumet «Viktoria», som kom ut i fjor.

Takker juryen 26-åringen tvitrer videre at hun føler seg beæret over at organisasjonen valgte akkurat henne til å motta prisen.

- Tusen takk til juryen!!, skriver hun.

«Maria Mena har utviklet seg til en låtskriver med en helt egen signatur. Melodiene har tatt form som vakre ballader og fengende poplåter, med en kraft som når fram til et publikum langt utover Norges grenser», står det i TONOs begrunnelse, som Mena har lagt ut på sin Facebook-profil.

Artisten spør fansen om hun bør feire.

- Jeg burde kanskje feire? Vin, ja eller nei?, skriver hun på Twitter.TONO beskriver «Viktoria» som «menneskets kamp for å forsones med seg selv» og mener Mena «står fram som en voksen, markant skikkelse i norsk musikkliv.»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer