Maria Mena kan bli 3 x spellemann

Maria Mena (16) kan få tre Spellemannpriser. Hun er den eneste artisten som er nominert i tre klasser. Aldri tidligere er det påmeldt over 400 plater og låter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Spellemannprisen er jo en voksenpris, og jeg er nominert til hele tre priser. Da er jeg vel blitt voksen, da, utbryter Maria Mena. Gårsdagen gikk med til å feire og svare på tekstmeldinger og telefoner fra mange gratulanter.

Aldri tidligere er en så ung artist nominert til så mange Spellemannpriser.

Bobler av glede

Maria Mena skjønner ikke helt at det er sant at hun er nominert til de tre prisene Årets nykommer, Årets låt og Årets popsolist .

- Jeg tror ikke jeg vinner. Men det viktigste for meg er at jeg får møte så mange band og artister jeg er fan av. Jeg er fan av både Gåte og Maria Solheim, men det viktigste blir å få møte Thomas Dybdalh og få ei signert plate. Jeg synes de artistene er så mye større enn meg, sier Mena.

Hun bobler av glede, men kunne tatt litt mer i. For selv om hun konkurrerer med både Solheim og Dybdal om å bli Årets popsolist, er hun ingen lettvekter. Debut-cd-en «Another Phase» nærmer seg 40000 solgte.

- Jeg har oppnådd det jeg har lyst til, nemlig å lage musikk.

I studio

I fjor debuterte Maria Mena med cd-en «Another Phase», og man skal ikke høre mye på radio for å få med seg hitene «My lullaby» og «Free». Nylig kåret Aftenposten Aftens lesere henne til årets beste kvinnelige artist, og «Free» til årets beste låt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer