Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Mariah Carey åpner seg etter skandalekonsert: - Jeg ble ydmyket

Sier hun ikke lenger tør stole på andre enn sitt eget team. 

OOOPS....: Da Mariah Carey opptrådte på Times Square, New York, på nyttårsaften, gikk ikke alt helt som planlagt. Video: Splash DV / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Det gikk ikke helt som det skulle da sangstjerna Mariah Carey (46) spilte på Times Square i New York under den årlige nyttårsfeiringen i storbyen.

Under opptredenen, som var en del av programmet «Dick Clark's New Year's Rockin' Eve with Ryan Seacrest», begynte hun å snakke til publikum, mens playbacken spilte i bakgrunnen.

Hun slet også med å holde seg oppreist, og skal ha kommet med en rekke merkelige uttalelser. Det hele endte med at Carey rett og slett stormet av scenen, meldte Daily Mail.

Etter opptredenen har det stormet rundt popstjerna, som har fått massiv kritikk for oppførselen. Bortsett fra en twittermelding hvor hun skriver at «shit happens», har ikke sangeren uttalt seg om hendelsen før nå.

- Ydmyket

I et intervju med Entertainment Weekly, sier hun at hun er ydmyket.

STOLER IKKE PÅ ANDRE: Mariah Carey sier hun er ydmyket etter opptredenen, og vil ikke stole på andre enn sitt eget team. FOTO: NTB Scanpix
STOLER IKKE PÅ ANDRE: Mariah Carey sier hun er ydmyket etter opptredenen, og vil ikke stole på andre enn sitt eget team. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

- Alt jeg kan si er at Dick Clark var en utrolig person og jeg var heldig som fikk jobbe med ham da jeg først startet i musikkbransjen. Jeg er overbevist om Dick Clack ikke ville latt en artist gå gjennom dette og han ville ha vært like ydmyket som jeg var på det tidspunktet, sier hun.

På spørsmål om dette vil gjøre henne skeptisk til å opptre på TV igjen, svarer hun at det ikke vil stoppe henne fra å gjøre en ny live-opptreden.

- Men det gjør at jeg ikke tør å stole på noen utenfor mitt eget team, sier hun.

Skylder på produksjonen

En av artistens representanter, Nicole Perna, har tidligere hevdet overfor Billboard at problemene som oppsto var grunnet tekniske feil.

Hun fortalte at Carey skal ha varslet produsentene og sceneansvarlige om at ørepluggen hennes ikke virket, men at hun skal ha fått beskjed om at det skulle bli ordnet til hun gikk på scenen.

Perna hevdet at dette ikke ble rettet opp, og sa tydelig ifra at dette skapte store problemer for sangstjerna.

– Det er synd at produksjonen gjorde slik at hun feilet, sier hun til nettstedet.

- Helt absurd

Dick Clark Productions, som sto bak tv-produksjonen, sendte søndag ut en pressemelding der de blant annet beskriver disse påstandene som ærekrenkende.

- Som ledende produsenter av direktesendte tv-arrangementer i nesten 50 år, er vi stolte av ryktet vårt og forholdet vi har med artistene. Å si at Dick Clark Productions, som produsent av show som American Music Awards, Billboard Music Awards, New Year's Rockin' Eve og Academy of Country Music Awards, noensinne ville forårsaket dette med vilje, er ærekrenkende, opprørende og helt absurd, står det i uttalelsen, skriver blant andre Variety.

De skriver videre at det alltid er en fare for at det kan oppstå tekniske problemer i forbindelse med direktesendt tv, men at det ikke skjedde noen feil under Careys opptreden.

- Vi ønsker at det skal være klart at vi har full respekt for Ms. Carey som artist og vi anerkjenner alt hun har fått til i bransjen, står det.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media