Mariah Carey innrømmer photoshop-bruk

- Akkurat nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre!

NYTT ALBUM: Mariah Carey innrømmer selv at presseteamet hennes brukte photoshop og la inn et nytt bilde av ansiktet hennes på album-coverbildet. Foto: Stella Pictures
NYTT ALBUM: Mariah Carey innrømmer selv at presseteamet hennes brukte photoshop og la inn et nytt bilde av ansiktet hennes på album-coverbildet. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I mai kom superdivaen Mariah Carey (44) med sitt fjortende studioalbum, «Me. I am Mariah... The Elusive Chanteuse».

Carey er etterhvert dreven i gamet, og tar nok mye av kontrollen selv, men da låta «I don't know what to do» nylig ble sluppet, hevder hun det var utenfor hennes kontroll. 

Oppvakte fans la nemlig merke til at coverbildet til singelen var merkbart likt det som er brukt på albumcoveret - bare med et nytt ansiktsuttrykk.

- Ikke mitt valg Superstjerna innrømmet også selv at coveret var photoshoppet, og at presseteamet hennes la inn et nytt bilde av ansiktet hennes på album-coverbildet.

«Det var definitivt ikke mitt valg. Ugh!», skrev hun på sin Twitter-profil lørdag.

Det kan virke som om Internett elsker photoshop-tabber - i etterkant har det blitt laget diverse andre bilder som gjør narr av Careys bilde.

Det kommenterte også sangfuglen.

«ME. I AM MARIAH»: Er Mariah Careys nye album. Foto: Stella Pictures
«ME. I AM MARIAH»: Er Mariah Careys nye album. Foto: Stella Pictures Vis mer

«Ja, jeg vil gjerne at dere sender meg kunsten deres. For akkurat nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre! Lol», fortsatte Carey på Twitter.

Intervjuet av Solberg Det er ikke første gang artisten, som ble superstjerne etter å ha sluppet albumet «Mariah Carey» i 1990, vekker oppsikt.

For noen måneder siden var TV 2-profil Guri Solberg i New York for å intervjue henne, men måtte vente i mange timer før hun endelig fikk møte Carey.

Intervjuet mellom Solberg og Carey har også vekket oppsikt - Carey veksler nemlig mellom å være blid som en solstråle til å bli ganske fornærmet og spydig.Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer