Marianne Aulies rumpehevn

Kunstner Inga Dalsegg tegnet Marianne Aulies rumpe. Her er Aulies svar.

SVAR PÅ TILTALE: Agni Musegg, eller var det Inga Dalsegg? Her er hun i alle fall, i følge Marianne Aulie. Pastell: Marianne Aulie
SVAR PÅ TILTALE: Agni Musegg, eller var det Inga Dalsegg? Her er hun i alle fall, i følge Marianne Aulie. Pastell: Marianne Aulie Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||- Jeg må bare gi ros til Marianne Aulie for at hun for en gangs skyld er litt kreativ, sier Inga Dalsegg.

Forrige uke tok Dalsegg et oppgjør med Marianne Aulies kunst - med et maleri der Aulie framstår med klovnenese og bar rumpe. Det er allerede solgt for tett oppunder 15 000 kroner.

Dalsegg malte Aulie i ren frustrasjon over det hun mener er mangel på kunstnerisk talent, men som Aulie kompenserer for i smart markedsføring.

- Marianne Aulie er jenta som drømte om å bli en stor og anerkjent kunstner, men som endte opp som norsk klovn i New York, har Dalsegg tidligere sagt til Dagbladet.

Agni Musegg I dag kom Aulies svar tikkende inn per epost til Dagbladet. I form av en tegning med en medfølgende tekst:

«Den folkekjære og kritikerroste billedkunstneren Agni Musegg kommer fra den lille bygda på Mørekysten, Gjerrigknarken. Agni vokste opp med sin mormors fantastiske pannekaker som før hun gaflet dem i seg ble bestrødd med fiskerogn.

I voksen alder hadde Agnis rompe blitt så stor at låvedøra på gården knaket i sammenføyningene når Agni hastet inn for å hente flere gåseegg til mormors pannekaker. Nå var billedkunstneren Agni blitt for stor for bygda. Hun ville ut i verden, og hun grunnet på hva raskeste vei til månen og videre ut til stjernene kunne være.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer