Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Marie Arredondo

Hun synger bra, men pirrer ikke.

CD: Maria Arredondos oppfølger til den frodige selvtitulerte debuten i fjor vår er på langt nær så interessant. Mens «Maria Arredondo» reflekterte en frisk ungdommelighet, er «Not Going Under» mer kalkulert og forutsigbar. Albumet åpner med en låt som minner om Robbie Williams «Let Me Entertain You», på par andre gjør Arredondo det hun makter for å likne på Celine Dion. Resten har du mer eller mindre hørt før.

Maria Arredondo har fått hjelp av låtskrivere som Christian Ingebrigtsen, eks«Idol-dommer» Douglas Carr, Marion Ravn, Ken Ingwersen og parhestene Espen Lind og Amund Bjørklund - et knippe låtskrivere som er kjent for å levere et radiovennlig, med akk så ordinært pophåndverk. Med «Not Going Under» holder Arredondo seg flytende, men ikke så mye mer enn det heller. Det hun hadde av særpreg, er borte. Bedre å være lik alle andre, er det ikke...

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media