Marie sjokkert da det ble slutt

- Jeg tok det skikkelig inn over meg, sier Marie som ble dumpet av ungkaren.

For Marie på 23 var ikke i tvil da Max Marius Almaas fridde til henne i finalen av Ungkaren. Hun sa ja uten betenkningstid, og sier også i ettertid at det var det mest romantiske som kunne skje.

Ble sjokkert

Nå forteller hun for første gang om bruddet. Etter et par uker sammen merket Marie at noe var galt. Hun bestemte seg for å ta det opp:

- Til slutt spurte jeg, og Max fortalte at han hadde mistet interessen. Jeg tok det skikkelig inn over meg. Det kom som et sjokk, sier hun til Göteborgs Posten.

Hun har sin egen teori på hvorfor det gikk som det gikk.

- Han fikk ikke den oppmerksomheten han er vant til av meg. Max ville at vi skulle gjøre alt sammen. Men jeg hadde jo mitt liv, trening, venner. Jeg tror han tok det ille opp, sier Ljung Göteborgsposten.

- Ble enige

Max forteller at de nyforlovede ble enige om at de to ikke ville fortsette forholdet.

I intervjuet som ble sendt på TVNorge i etterkant av mandagens program, kan det virke som om det var Marie som ønsket seg ut:

«De falt hardt, de to, og var veldig mye sammen i starten. Litt for mye, syntes Marie. Hun ville ha mer tid for seg selv. Noe som skuffet Max. Er han forelsket, vil han tilbringe mest mulig tid med sin utkårede.»

- Jeg fikk liksom ikke noen tilbakemelding fra deg, derfor ble jeg litt sånn...ah, jeg orker ikke involvere meg i noe som er feil fra starten av, sa Max i intervjuet, til en stadig smilende Marie.

I dag har de kun sporadisk kontakt via tekstmeldinger. Som kjent har Max skaffet seg ny dame, Ida fra Steinkjer.

Valgte nummer to

Heller ikke hos den svenske ungkaren er det orden i sysakene.

Andreas Lauritzen valgte i finalen Tess Bylund. Nadya Shadab fikk ingen rose, og måtte dra hjem.

Andreas valget å ikke fri til sin utvalgte, men sa at de skulle være kjærester og lovte å fri senere. Det var nok lurt. Nå er det slutt mellom de to også.

- Andreas er virkelig en fin gutt, men jeg får ikke si noe om hvordan det har gått, sier Tess til Aftonbladet.

Avisa vet imidlertid mer om forholdet enn Tess vil ut med. Det er Nadya som er kjæresten til Andreas i dag.

- Jeg har gått ut med flere gutter, og Andreas er en av dem. Under innspillingen hadde vi veldig begrenset tid på oss til å treffe hverandre. Men nå har vi litt mer tid på å lære å kjenne hverandre, sier den gode nummer to til avisa.

<B>LYKKE:</B> Det varte i 14 dager.
SINGEL IGJEN:</B> Marie er iallefall ikke sammen med Max.
GOD NUMMER TO:</B> Nadya ble dumpet av den svenske ungkaren Andreas i finalen. Men også han gikk lei av sin utkårede, og nå er han sammen med nummer to.