- Marilyn er glad sjåføren klarte seg

På vei fra konserten i Oslo kjørte en av Marilyn Mansons trailere av veien.

SÄ FFLE/OSLO (Dagbladet): - Marilyn tenkte først på sjåføren av traileren, og er glad for at det gikk forholdsvis bra med ham, sier lystekniker Mark Scrilshaw til Dagbladet.

- Han er også glad for at ulykken ikke satte konserten i fare, slik at den svenske fansen ikke blir skuffet.

Etter å ha rigget ned utstyret fra konsertscenen i Oslo Spektrum torsdag kveld, kjørte en turnébuss og fire trailere mot Stockholm. På glatta i Säffle seks mil over svenskegrensa mistet imidlertid sjåføren av den ene traileren kontrollen og kjørte av veien og ned en skråning.

30 tonn i myra

Politiet fikk melding om ulykken i firetida natt til i går, og en kranbil og redningsmannskaper ble sendt til stedet. De kunne imidlertid ikke hindre at deler av den 30 tonn tunge traileren begynte å synke ned i myrområdet.

Sjåføren av traileren ble kjørt til sykehus med mindre skader, og ble skrevet ut etter kort tid.

Lystekniker Mark Scrilshaw var raskt på stedet da han fikk høre at det var traileren med lysutstyret som hadde kjørt av veien.

- Forhåpentligvis er alt utstyret ok. Noen av kassene har utvendige skader, men det ser ut til at innholdet har klart seg, sier han.

Nytt utstyr

Nå kommer de til å leie utstyr.

- Dette gjør vi både for å være sikre på at ikke noe går galt under konserten, og for i det hele tatt å rekke riggingen, sier Scrilshaw.

Konserten i Hovet i Stockholm er den siste på turneen. Torsdag kveld rocket verdensstjernen for 5000 dedikerte fans i Spektrum, en konsert som ble belønnet med terningkast fire i Dagbladet.

LEIER INN: Lystekniker Mark Scrilshaw sier de kommer til å leie inn ekstra utstyr i Stockholm for å være på den sikre siden. Foto: John Terje Pedersen<!--/BTEK1--><!--BTEK2--> REDDER UTSTYR: Store esker merket «Marilyn Manson» ble i går formiddag båret fra ulykkestraileren til en ventende trailer som fraktet utstyret videre til Stockholm.
Viser omtanke: Skrekkrockeren Marilyn Manson sier at hans første tanker gikk til sjåføren da traileren krasjet. Her ser du ham fra torsdagens konsert i Oslo Spektrum.