Marion Ravn ferdig i USA

Marion Ravn (21) har brutt samarbeidet med Atlantic Records etter at storselskapet aldri ga ut «Here I Am» i Nord-Amerika. Nå kan USA-drømmen ryke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

10th Street Management, som også representerer Mötley Crue, Meat Loaf og Blondie, har sett seg lei på at Atlantic Records ikke har løftet en finger for albumet «Here I Am» i USA. Nylig brøt de kontrakten med Atlantic og jobber nå mot å selge Marion til andre selskaper.

Fikk sparken

-  Den personen som hadde størst tro på Marion i Atlantic Records fikk sparken før jul. Etter det satte managementet en del krav som ikke ble innfridd, sier Guttorm Raa, representant for Marions norske selskap, Warner Music.

Det har vært spekulert i at Idol-vinner Kelly Clarksons beslektede «punka popmusikk» har vært noe av grunnen til at selskapet ikke turte å satse på Marion i et allerede overfylt marked.

Warner skal fortsette å utgi Marions musikk i Skandinavia, men vil ikke røpe hva slags kontrakt de har skrevet med 21-åringen.

I resten av verden er 10th Street Entertainment godt i gang med å finne nye kontrakter for Marion Raven, som hun kaller seg internasjonalt. Hun har allerede signert med storselskapet Universal i Australia, Canada og Japan. I USA er det snakk om å utgi «Here I Am» på et annet underselskap av Warner, med planlagt release til sommeren, ifølge Raa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer