Marion Ravn med den første av sine to «skandaleplater»

Hakket for ordinært for sitt eget beste.

Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
Foto: Anita Arntzen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ALBUM: Marion Ravens amerikaeventyr endte egentlig før det kom ordentlig i gang. Gigantselskapet Atlantic droppet i første omgang USA-lansering av plata «Here I Am» og Raven ble Ravn igjen og flyttet etter hvert fokuset over på hjemlandet.

Det tok henne 8 år før hun fant tiden moden for å prøve seg med nytt materiale på det platekjøpende publikum igjen.

Parallelt med Hver gang vi møtes-deltakelse, slapp hun i fjor «Songs From a Blackbird», en plate som skulle relansere henne som voksenpopartist.

Det kan jo være fristende å tenke at hun i etterpåklokskapens lys har tatt lærdom av tidligere bandkollega Marit Larsens veivalg. Mange av samarbeidspartnerne er også de samme. Blant annet har Thom Hell vært involvert på produksjonssiden både denne og forrige gang.

«Scandal, Vol 1» er del en av et albumtospann som etter sigende måtte deles i to på grunn av overflod av materiale. Et luksusproblem vil noen tenke, mens det også kan være nærliggende å mene at hun kunne ha redigert seg selv strammere.

Nuvel, det er ikke sikkert strammere regi hadde pyntet så veldig mye på resultatet her - problemet er nemlig at det er fint lite som skiller seg ut i den ene eller den andre retningen fra før av.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer