Marion! Wow!

Michelle Branch var i ferd med å runde av gårsdagens intervjurunde da hennes gode venninne Marion Ravn dukket opp.

- Marion! Wow! Kan du tro at jeg er i Oslo!? Jeg var helt sikker på at neste gang vi skulle sees var i New York eller noe sånt, utbrøt det amerikanske popstjerneskuddet Michelle Branch (19) da eks-M2M Marion Ravn (18) stakk innom Oslo Plaza for å si hei i går kveld.

Turnerte med Hanson

Michelle, som turnerte med brødretrioen Hanson før M2M gjorde det samme, hadde ikke sett Marion siden de begge spilte under en musikk-konkurranse i New York 18. juli i sommer - for øvrig den aller siste M2M-konserten.

- Jeg og Marion er e-postvenninner. Jeg sendte henne en mail da jeg fant ut at M2M varmet opp for Hanson, og at de var omtrent på min alder. Marion skrev tilbake, og siden har vi holdt kontakten, forklarer Michelle fra Sedona i Arizona, før hun og Marion gikk for å spise middag sammen.

Synger med Santana

I kveld skal Michelle Branch synge «The Game Of Love» sammen med Carlos Santana under fredspriskonserten. Hun skal også synge en egen låt, «Goodbye To You», fra debutalbumet «The SpiritRoom», som er gitt ut på Madonnas selskap Maverick.

- Jeg og Carlos tok samme fly over til Europa, og vi skal på ferie samme sted på Hawaii om noen uker. Vi ser hverandre ganske mye egentlig. Moren min er stor Santana-fan, og hun tok meg med på Santana-konserter da jeg var mindre. Han er definitivt en av mine helter, sier Michelle, som stakk av med en amerikansk MTV Music Award-pris tidligere i høst.

Vel hjem fra Hawaii-ferie kommer hun til å begynne arbeidet på sin nye plate, blant annet med Scott Weiland fra Stone Temple Pilots som en av produsentene.

E-POSTVENNINNER: Michelle Branch sendte en mail til Marion Ravn. Marion svarte, og nå er de venner. I går møttes de i Oslo. I kveld er Marion på plass når Michelle opptrer.