Marit & Marion- materiale stjålet

Et studioinnbrudd natt til fredag skaper problemer for jenteduoen Marit & Marion og flere andre musikkprosjekter. Nå ber jentenes produsent Kenneth Lewis tyvene om å levere tilbake de stjålne CD-ROM-platene, om nødvendig mot dusør.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Opptakene som er stjålet har ingen nytte for folk utenfor studioet. For oss betyr dette ukers arbeid. Gi oss det stjålne materialet tilbake, ber bandets produsent Kenneth Lewis.

Foruten Marit & Marion rammet innbruddene også Grace og flere andre plateprosjekter. Tyven(e) fikk med seg en hel mappe med CD-plater fulle av grunnlagsmateriale, datafiler og programvare da de brøt seg inn i et studiokompleks på Grünerløkka i Oslo.

Lewis og hans storsatsning Marit & Marion holder vanligvis til i Waterfall studio, men den siste tida har de lånt nabostudioet Silvertone vegg i vegg.

- Dette setter oss tilbake i tid. Hvor mye er vanskelig å si, men for Marit & Marions del betyr det at vi må begynne helt på nytt på flere ting, forteller en deprimert Lewis.

Marit & Marion fikk i sommer kontrakt med plategiganten Atlantic. De skulle gå i gang med innspillingen av et album som skal ligge klart for USA-lansering tidlig neste år. - Tyvene har nok trodd de har stjålet en bunke vanlige CD-plater, men de kan ikke spilles av på vanlig utstyr, forteller Lewis.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer