Marit & Marion- materiale stjålet

Et studioinnbrudd natt til fredag skaper problemer for jenteduoen Marit & Marion og flere andre musikkprosjekter. Nå ber jentenes produsent Kenneth Lewis tyvene om å levere tilbake de stjålne CD-ROM-platene, om nødvendig mot dusør.

- Opptakene som er stjålet har ingen nytte for folk utenfor studioet. For oss betyr dette ukers arbeid. Gi oss det stjålne materialet tilbake, ber bandets produsent Kenneth Lewis.

Foruten Marit & Marion rammet innbruddene også Grace og flere andre plateprosjekter. Tyven(e) fikk med seg en hel mappe med CD-plater fulle av grunnlagsmateriale, datafiler og programvare da de brøt seg inn i et studiokompleks på Grünerløkka i Oslo.

Lewis og hans storsatsning Marit & Marion holder vanligvis til i Waterfall studio, men den siste tida har de lånt nabostudioet Silvertone vegg i vegg.

- Dette setter oss tilbake i tid. Hvor mye er vanskelig å si, men for Marit & Marions del betyr det at vi må begynne helt på nytt på flere ting, forteller en deprimert Lewis.

Marit & Marion fikk i sommer kontrakt med plategiganten Atlantic. De skulle gå i gang med innspillingen av et album som skal ligge klart for USA-lansering tidlig neste år.
- Tyvene har nok trodd de har stjålet en bunke vanlige CD-plater, men de kan ikke spilles av på vanlig utstyr, forteller Lewis.