Tor Erik Gunstrøm

- Marit er min beste medisin

Dizzie Tunes-Gunstrøm (78) har funnet kortreist kjærlighet - med naboen.

LYKKELIG FORELSKET: Tor Erik Gunstrøm og kjæresten Marit Kulbeck bor begge ved slusene i Skien. - Det er fint å ha en kjæreste på gamle dager, vi traff hverandre tilfeldig, og det viste seg at vi var naboer, forteller de til Dagbladet. Foto: Anders Grønneberg
LYKKELIG FORELSKET: Tor Erik Gunstrøm og kjæresten Marit Kulbeck bor begge ved slusene i Skien. - Det er fint å ha en kjæreste på gamle dager, vi traff hverandre tilfeldig, og det viste seg at vi var naboer, forteller de til Dagbladet. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SKIEN (Dagbladet): Blikket er der, de samme skøyeraktige øynene man husker fra barndommens møte med Dizzie Tunes i en svart-hvitt Tandberg-tv i teak.

Tor Erik Gunstrøm (78) er blitt eldre, men det er bare utenpå.

- Jeg har hatt et eventyrlig liv, men jeg forstår ikke hvor alle åra er blitt av. Tiden bare løper av gårde. Snart er jeg 80, men ikke i hodet, sier han, og inviterer Dagbladet inn i ungkarsleiligheten.

Livet - en lang turné

Dizzie Tunes, sannsynligvis Norges største showband gjennom tidene, takket for seg for nærmere 20 år siden. Sammen med Yngvar Numme og et knippe tenåringskamerater fra Skien startet Gunstrøm orkesteret i 1959. Gjengen har satt elefantfotavtrykk etter seg på revyscener, konsertsaler og tv-programmer.

- Vi var smågutter den gang, forteller han, mens nytrukken kaffe og medbrakt lunsj treffer kjøkkenbordet:

- Vi ble tatt imot med åpne armer av Leif Juster, Arve Opsahl og Carsten Byhring - og hele A-laget den gangen. Siden har livet vært en lang turné. Dizzie ble showbandet som skrev musikk og tekster, spilte ukevis på forskjellige scener i Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer