Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Marit Larsen klatrer mot toppen

Nummer fem i Europa.

POPULÆR I EUROPA: Marit Larsen ligger nå på femteplass på den europeiske singlelista. Foto: Sara Johannessen/ SCANPIX
POPULÆR I EUROPA: Marit Larsen ligger nå på femteplass på den europeiske singlelista. Foto: Sara Johannessen/ SCANPIX Vis mer

(Dagbladet.no): Da Marit Larsen kom hjem til Norge etter en lang rundreise i Tyskland, ventet gode nyheter.

- Landet i går til en melding fra min manager som sa at musikken min nå er på den europeiske Billboard-lista. Single #5, album #10. Ja!, skrev Larsen på sin twitterprofil tidligere i dag.

Det er hennes låt «If A Song Could Get Me You» som nå nærmer seg toppen på den europeiske listetoppen, etter allerede å ha kapret topplasser i Tyskland, verdens tredje største platemarked, samt Østerrike og Sveits.

- Det morsomme med denne lista er at andre land, hvor Marit ikke er utgitt, også følger med på den. Vi har fått mye interesse fra andre land i det siste, sier Larsens manager Morten Andreassen til VG Nett.

«If A Song Could Get Me You» er en del av en samleplate med låter fra Larsens to tidligere utgitte album, spesialutgitt for et europeisk publikum.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling