En gitar av denne typen: Musiker Marit Larsen (23) på Rockefeller i 2006 - med en Martin-gitar. Foto Torbjørn Grønning / Dagbladet
En gitar av denne typen: Musiker Marit Larsen (23) på Rockefeller i 2006 - med en Martin-gitar. Foto Torbjørn Grønning / DagbladetVis mer

Marit Larsen trenger din gitar - nå!

...hvis du er i Paris, og har en av to spesielle stålstreng-gitarer.

Opplysningen stammer, kanskje ikke helt overraskende, fra Twitter.

Dette skrev Marit Larsen på microbloggingstjenesten i formiddagen:

«It's a long shot, but do you live in Paris and own a Martin or Taylor steel string that I could borrow for a gig tonight? Please RT.»

Kvalitetsintrumenter
Gitarene artisten spør etter, regnes som kvalitetsintrumenter - og er kostbare i innkjøp. Men Larsens manager, Morten Andreassen er ikke alt for bekymret.

- En av gitarene kom ikke fram med fly. Paris er heldigvis ikke verdens verste sted å lete etter en gitar. Dette ordner seg, sier han til Dagbladet.

Marit Larsen slipper neste fredag sitt tredje studioalbum, «Spark». Dagbladet har anmeldt førstesingelen Coming Home, til terningkast fem.

Slipper Frankrike-album
Med gitar på plass skal Larsen spille konsert i kveld på Café de la danse, sammen med Inna Modja - som har to låter på topp ti-lista i Frankrike, opplyser Morten Andreassen.

Selv skal Larsen slippe en singel i Frankrike før jul, mens hele albumet kommer i februar. Plateselskapet er Play On, som skal være en av de mest suksessfulle etikettene i Frankrike for tida.