Marit og Marion vinner verden

LØRENSKOG (Dagbladet): På Billboard-lista står de allerede på 20. plass med store sjanser for opprykk. De selger 50ø000 i uka over hele verden av singelen «Don't Say You Love Me» og neste måned kommer albumet «Shades of Purple». M2M fra Lørenskog kan snart være overalt!

Marit Larsen (16) og Marion Ravn (15) er så absolutt i ferd med å utkonkurrere Triaden kjøpesenter som Lørenskogs største kjendiser. I et og et halvt år har de pendlet 10-11 ganger til USA for å følge opp drømmen de har hatt siden de sang sammen foran speilet. Nå er de mer enn oppdaget, og platesalget er i ferd med å ta helt av. De raser mot toppen av hitlistene i en rekke land med «Don't Say You Love Me» som kom i norske butikker i går. Forrige uke toppet de Dagbladets Hit 40-liste. Men mest interessant for salget er selvfølgelig USA.

Og vi beklager her å måtte ty til den trauste norske kjensgjerning at det ikke virker som den foreløpige suksessen har gått jentene til hodet. Men det er så sant. Marit og Marion er to virkelig hyggelig unge jenter, med reflektert syn på sin egen situasjon.

Skolearbeid

- Selv om vi nå ligger på listene og det er rart å se navnet sitt i Billboard, synes vi likevel ikke at dette har gått for fort. Vi har jobbet utrolig hardt med dette i et og et halvt år, sier Marion som fortsatt er elev ved Hammer skole. I går gjorde hun unna den mindre populære nynorsk tentamen. Pappa Hallgeir er lærer og har vært med jentene som fagmann på jobbeturene til Amerika. Marit er nå ferdig med ungdomsskolen og har tatt seg fri for å jobbe med musikk på heltid.

- Selv om vi gjør det bra i USA var det ekstra morsomt å se at vi toppet lista her hjemme. Det er jo her vi kommer fra, sier Marit.

Image

- Hva kan vi forvente å høre fra dere på albumet som kommer 21. februar?

- Det kommer til å bli 13 sanger med gitarpop, mye groovy beats. Mye kul bass, sier Marit og Marion som etter mange og lange opphold i USA har fått en del engelske slengere inn i språket sitt.

- Hva med imaget? Får dere bestemme mye selv?

- Det er vi som bestemmer! Vårt utgangspunkt er at vi vil lage musikk og det er fint om folk vil høre på det, sier Marit som kom til intervjuet med en tøff vinterfrakk fra UFF til 50 kroner.

- Det er ikke noe plateselskap som har «skapt» oss. Det er skikkelig viktig for oss å få være oss selv. Jeg gidder ikke å være med på dette om vi ikke får det. Da setter jeg meg heller ned på rommet mitt, sier Marion.

VÅRENS PLATESENSASJON: Marion Ravn (15) og Marit Larsen (16) fra Lørenskog.