Marit og Marion vinner verden

LØRENSKOG (Dagbladet): På Billboard-lista står de allerede på 20. plass med store sjanser for opprykk. De selger 50ø000 i uka over hele verden av singelen «Don't Say You Love Me» og neste måned kommer albumet «Shades of Purple». M2M fra Lørenskog kan snart være overalt!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Marit Larsen (16) og Marion Ravn (15) er så absolutt i ferd med å utkonkurrere Triaden kjøpesenter som Lørenskogs største kjendiser. I et og et halvt år har de pendlet 10-11 ganger til USA for å følge opp drømmen de har hatt siden de sang sammen foran speilet. Nå er de mer enn oppdaget, og platesalget er i ferd med å ta helt av. De raser mot toppen av hitlistene i en rekke land med «Don't Say You Love Me» som kom i norske butikker i går. Forrige uke toppet de Dagbladets Hit 40-liste. Men mest interessant for salget er selvfølgelig USA.

Og vi beklager her å måtte ty til den trauste norske kjensgjerning at det ikke virker som den foreløpige suksessen har gått jentene til hodet. Men det er så sant. Marit og Marion er to virkelig hyggelig unge jenter, med reflektert syn på sin egen situasjon.

Skolearbeid

- Selv om vi nå ligger på listene og det er rart å se navnet sitt i Billboard, synes vi likevel ikke at dette har gått for fort. Vi har jobbet utrolig hardt med dette i et og et halvt år, sier Marion som fortsatt er elev ved Hammer skole. I går gjorde hun unna den mindre populære nynorsk tentamen. Pappa Hallgeir er lærer og har vært med jentene som fagmann på jobbeturene til Amerika. Marit er nå ferdig med ungdomsskolen og har tatt seg fri for å jobbe med musikk på heltid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer