Marit sa JA!

Da er det endelig konstatert. Mannen i Marit Åsleins (37) liv heter ikke Fredrik Skavlan (34), men Jørn Christensen (41)!

Marit Åslein, som ble landskjent gjennom «Lille lørdag» og «Først og sist med Fredrik Skavlan», giftet seg i går med Jørn Christensen.

Christensen spiller blant annet i bandet Young Neils, han laget musikken til filmen «Amatørene» og produserte i fjor plata «Perleporten».

I et intervju i Dagbladet i 1997 sa Marit Åslein at Jørn Christensen var hennes favorittartist.

Men det er ikke Christensen folk har likt å koble Åslein med. Marit var Fredrik Skavlans utegående reporter i hans fredagsshow, og kjemien dem imellom har vært god. Så god at noen begynte å snakke om en romanse mellom de to.

- Marit er trolig den mest flørtete kvinnen i Norge, sa Skavlan til Dagbladet i fjor.

- Fredrik har sagt at hvis jeg får spørsmål om dette, må jeg bare si: Ingen kommentar, sa Åslein.

Men det var altså Jørn Christensen som i går fikk ja fra sin Marit, da de ble viet i Oslo tinghus. Bruden hadde for anledningen trukket i en vakker, enkel kjole i lilla, og forlover Elisabet Rør kunne fortelle at brudeparet ble gift i en vakker seremoni.

Parets andre forlover var tidligere CC Cowboys-vokalist, nå soloartist, Magnus Grønneberg.

NYGIFTE: Jørn Christensen og Marit Åslein smilte bredt på utsiden av Oslo tinghus i går. Deres datter var noe mer beskjeden.Foto: JON TERJE H. HANSEN