Marit tjener penger på Marions M2M-tårer

Marit Larsen har blitt spurt om å være med i årets «Hver gang vi møtes», men takket nei. Likevel kommer hun til til å tjene penger på det populære tv-programmet.

TÅREVÅTT: Marion Ravn leser fra sin egen dagbok i «Hver gang vi møtes». Det blir et emosjonelt øyeblikk for artisten når hun leser om at M2M-eventyret er over, og tårene triller. 
Foto: TV2
TÅREVÅTT: Marion Ravn leser fra sin egen dagbok i «Hver gang vi møtes». Det blir et emosjonelt øyeblikk for artisten når hun leser om at M2M-eventyret er over, og tårene triller. Foto: TV2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 5. januar er det duket for sesongpremiere av «Hver gang vi møtes» på TV2. Programmet hvor kjente artister tolker hverandres låter og snakker om personlige hendelser ble en stor suksess da det gikk i vår, og ble sett av om lag 600000 hver lørdag.

Dagbladet vet at Marit Larsen er blitt spurt om å delta i programmet, men takket nei. Hun gjorde stor suksess i popduoen M2M på 90-tallet. Den andre halvdelen, Marion Ravn, har derimot takket ja.

Det er tidligere kommet fram at M2M-låta «Girl In Your Dreams» er en av låtene som skal tolkes, og Ravn sa til Dagbladet i forrige uke at flere av popbandets låter er med i programmet.

- Jeg syns det har vært fantastisk å være med i «Hver gang vi møtes», og ha med M2M-låtene. Det er gøy at folk blir minnet på låtene, og det er fantastisk å se så store artister gjøre coverversjoner av dem.

- Slik systemet er Marit Larsens manager, Morten Andreassen, bekrefter at Larsen har godkjent flere M2M-nyinnspillinger til bruk i «Hver gang vi møtes». At Ravns musikkreality-deltakelse også kommer til å generere gode inntekter til hennes tidligere M2M-kollega, sier manageren at de ikke har tenkt nevneverdig på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.