- Eventyret om «prinsen» blir bare bedre og bedre, sier kjendisekspert:

Marius Borg Høiby er blitt redaktør i overklassemagasin

Marius Borg Høiby (21) har jobbet i Tempus siden mars. I bladet omtales han som «norsk prins».

TRENDREDAKTØR: Marius Borg Høiby (21) bor i London med kjæresten Juliane Snekkestad (21). Siden mars har han vært ansatt i luksusmagasinet Tempus. Her med kronprins Haakon i desember i fjor. Foto: NTB Scanpix
TRENDREDAKTØR: Marius Borg Høiby (21) bor i London med kjæresten Juliane Snekkestad (21). Siden mars har han vært ansatt i luksusmagasinet Tempus. Her med kronprins Haakon i desember i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kronprinsesse Mette-Marit har som kjent flere ganger bedyret overfor norsk media at sønnen, Marius Borg Høiby (21), bør skjermes for pressen fordi han ikke ønsker å være en offentlig person.

Se og Hør melder i dag at 21-åringen, som er bosatt i London, ble ansatt som trendredaktør og skribent i et høyprofilert britisk klokke- og luksusmagasin i mars.

Redaktør i Tempus Media Limited, Rachel Ingram, bekrefter at Borg Høiby er ansatt i bladet Tempus.

- Jeg kan bekrefte at Marius arbeider hos oss, men vi kommer ikke til å gi noen kommentarer utover det, sier hun til Se og Hør.

Omtales som prins

På hjemmesidene til magasinet profileres sønnen til Mette-Marit som deres nye style editor (trendredaktør, red.anm.). Borg Høiby har oppdatert sin egen profil på nettverksplattformen LinkedIn med informasjon om stillingen.

Magasinet hvor Borg Høiby er ansatt har i tillegg omtalt ham som «norsk prins» flere ganger, ifølge siste utgave av Tempus. Blant annet i en større reportasje fra da publikasjonen arrangerte den kjendistunge etterfesten til musikkprisutdelingen Brit Awards.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer