Mark (31) flyttet inn på IKEA

Men kona ville ikke være med.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Da Mark Malkoffs New York-leilighet måtte desinfiseres, sendte han IKEA en forespørsel litt utenom det de er vant til. Det var ingen klage, ingen jobbsøknad og heller ingen kreativ etterlysning etter nye, kjekke boløsninger, men derimot et ønske om å få flytte inn.

På hjemmesiden Marks lives in IKEA kan vi lese at han aldri hadde trodd han skulle få et positivt svar, men 7. januar flyttet han inn - alene: Kona ville ikke være med.

- Vi tenkte det kunne bli ordentlig morsomt og interessant. Vi aner ikke hva denne uka vil by på, sier Julie Mott - daglig leder i den aktuelle IKEA butikken i Paramus, New Jersey - til CNN.

- Som å bo hjemme

Malkoff spiser alle sine måltider i IKEA-restauranten, og siden de lekre utstillingbaderommene ikke virker, får han dusje i de ansattes bakrom.

Hver dag poster han en ny filmsnutt i sin videodagbok.

- I need a place to crash, sier han i den første videoen, der han forklarer at ingen av vennene hans hadde plass til ham i sine knøttsmå studioleiligheter, og at han på ingen måte råd har tilstrekkelig betalingskraft til å bo på hotell.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer