<strong>HARDT REGIME:</strong> Mark Wahlberg er nok først og fremst kjent fra actionfilmer som «The Fighter».
HARDT REGIME: Mark Wahlberg er nok først og fremst kjent fra actionfilmer som «The Fighter». Vis mer

Mark Wahlberg går fra burgere til øl

Med «The Big Brew Theory».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Filmstjerna Mark Wahlberg har vært en muskelbunt siden han debuterte som rapper på starten av nittitallet, uten at han har gitt avkall på livets gleder av den grunn.

Tidligere i år allierte han seg med brødrene om burgerrestauranten Wahlburgers og en apropos reality-serie med samme navn, nå er det visst øl og ølbrygging som opptar ikonet.

Han lanserer i hvert fall nok et reality-program. Denne gangen kalt «The Big Brew Theory».

Hyller hjembyen Tanken er å følge fire briljante studenter ved det amerikanske prestisjeuniversitetet MIT, idet de slipper alt de har i hendene for å starte sitt eget mikrobryggeri.

Deadline skriver at også øleventyret skal være satt i Boston. Det markerer i så fall Wahlbergs fjerde reality-konsept som hyller hjembyen.

Håndverksøl har hatt en eksplosiv vekst i USA de siste 20 årene, en trend som med tiden også har fått solid veigrep i Norge. Området rundt Boston og New England er blitt blant verdens mest ettertraktede ølsentra.

Det nye tv-programmet blir likevel ingen talentkonkurranse.

I stedet følger man visst en sirlig planlagt forretningsidé og skaperne av den idet de skal finne ut om den eier livets rett.

Ølnerding Deltakerne i «The Big Brew Theory» er foreløpig ikke avslørt, og det er flere aktuelle kandidater i miljøet rundt MIT, som anses for å være verdens kanskje mest høythengende universitet for realfag.

For eksempel spekuleres det på om stjerneskuddene i Aeronaut Brewing kan være deltakerne. De består i hvert fall beleilig nok av tre doktorgradsstudenter ved universitetet og en annen, ifølge en reportasje i Boston Magazine.

Tv-selskapet A&E har i første omgang bestilt en pilot av programmet, så det er enda ikke avklart når eller forsåvidt om det får en premiere på kanalen.

Wahlberg selv er ingen ølbrygger, men har til gjengjeld leflet med noen av de største film- og tvproduksjonene på 2000-tallet.

I tilegg til hovedroller i filmene «The Departed», «Ted» og «The Fighter», har han vært en del av maskineriet bak suksesseriene «Entourage» og «Boardwalk Empire». Førstnevnte er sågar basert på livet hans.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer