Mark Wahlberg spiller Max Payne

Spillet blir film.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Da vi fikk stifte bekjentskap med den hardbarka politimannen Max Payne i spillet med samme navn i 2001, fikk vi samtidig en intens actionopplevelse.

Det får vi forhåpentlig også når Mark Wahlberg nå mest sannsynlig skal spille Max i en kommende filmatisering av det finskutviklede spillet.

Det er Variety som melder at Wahlberg er aktuell i rollen som politispaneren i en framtidig Twentieth Century Fox-produksjon. John Moore, som tidligere har regissert filmer som «Behind Enemy Lines» og nyinnspillingen av «The Omen», skal stå for regi.

I spillet blir Max Paynes kone og datter drept, og etter mange års jakt på de ansvarlige blir brått Paynes partner i saken drept - og Payne får skylda. Dermed må han flykte fra politiet samtidig som han fortsetter jakten på de som drepte familien.

Spillet fikk i sin tid gode kritikker, og har en gjennomsnittskarakter på 90 prosent på Gamerankings.

Innspillingen av filmen begynner så snart Wahlberg er ferdig med Peter Jackson- og DreamWorks-filmen «The Lovely Bones». Wahlberg er forøvrig nylig ferdig med innspillingen av M. Night Shyamalan-filmen «The Happening».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer