Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Martha tapte innredningskonkurranse

Er med på selskapsleker i fengselet.

(Dagbladet.no): Den amerikanske livsstilsdronningen Martha Stewart ble i sine glansdager kalt hele USAs favoritthusmor. TV-kjendisen bygget sitt multimillion-imperium på å gi reise- og innredningstips til sine medamerikanere.

Stewart soner nå dommen på fem måneders fengsel i fengselet i Alderson, West Virginia. Hun ble dømt for å ha løyet overfor politiet. Anklagene om innsidehandel ble hun frikjent for.

Det var her Stewart nylig var leder for sitt lag i en innredningskonkurranse. Stewart og hennes lag valgte å lage papirdekorasjoner som ble hengt opp i taket. Men det innredningstrikset førte ikke til seier.

Det vinnende laget en dekorasjon med snødekte åser, sleder og skyer på veggen, skriver People magazine ifølge AP.

Hvert lag fikk 25 dollar til disposisjon. De fikk kjøpe glitter, papir, lim og snøre for å pynte opp i fengselsheimen. Oppgaven var å lage en dekorasjon over temaet «Fred på jorda.»

I mars kommer Martha Stewart ut av fengselet, men hun har påfølgende husarrest i fem måneder i hjemmet i Bedford, New York. Her får hun rikelig av tid til å forfine dekorkunnskapen sin. Etter husarresten er planen at hun skal spille inn et nytt talk show.

<B>INNREDNINGSDRONNING:</B> Marta Stewart i sine glansdager på TV. Her fikk hun seg et navn som reise- og innredningsdronning. I fengselet er det andre regler som gjelder.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media