Martin Bakkejord Skolbekken

Martin (23) mistet begge beina i jordskjelv

Alt Martin Bakkejord Skolbekken (23) drømte om, var en fotballkarriere. Så mistet han begge beina etter jordskjelvet på Kos. Slik er livet hans nå.

KAN KJØRE: Fjorten måneder etter at Martin Bakkejord Skolbekken fikk ødelagt beina under jordskjelvet i Kos, har han lært å gå igjen, og kan kjøre vanlig bil. Men veien dit har vært tøff. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
KAN KJØRE: Fjorten måneder etter at Martin Bakkejord Skolbekken fikk ødelagt beina under jordskjelvet i Kos, har han lært å gå igjen, og kan kjøre vanlig bil. Men veien dit har vært tøff. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kos, 21. juli 2017: Han skjønner ikke hva det er som skjer. Først begynner bakken å riste, det er som hele kroppen gynger.

Martin Bakkejord Skolbekken sitter på stambaren White Corner Club på partyøya Kos sammen med fire venner. Det er siste dag av ferieuka, egentlig skulle han ikke ut, men lot seg overtale. De sitter ved det høye barbordet og drikker Long Island Ice Tea og shots.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer