Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Martin Horntveth

Jaga Jazzists primus rytmemotor gir deg deilig skallebank.

CD: Martin Horntveth er talentfull trommis i Tønsbergs kronisk bejublede Jaga Jazzist og tilsynelatende en mann med et ustoppelig oppkomme av innovativt programmerte trommeangrep krydret med masse viltert snacks. «Skull EP» er Horntveths andre soloutgivelse (album kommer i løpet av året), og igjen blir man nesten forskrekket imponert over hvor tøft Horntveths soniske angrep låter.

«Comic» er et sårt, nydelig og filmmusikkaktig kutt som låter som et mesterverk innen musikalsk cut-up-teknikk. «Sole (remix)» er resultatet av Horntveths samarbeid med Tønsbergs metalband No Place To Hide og låter tøffere og mer futuristisk enn, vel, det meste annet som lages i dag. Dette glir så over i «Radio/Radio/TV/Sleep», en sinnssyk rullende og funky sak som blir roet ned når den treige groovegjørma «Szakal is home for x-mas» avslutter «Skull EP».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling